Özçelik İş Sendikası’nın önümüzdeki Ekim ayında yapılacak olan 15. Olağan Genel Kurulunda Genel Başkan Adaylığını açıklayan, Özçelik İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Recep Akyel, sendikaya bağlı şubeleri tek tek ziyaret etmeye başladı. Özçelik İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Ferhan Öner ile birkaç gün içinde İstanbul Avrupa Havacılık, Anadolu Havacılık, Bursa ve Sakarya Şubelerini ziyaret ettiler. Her gittikleri şubede yoğun ilgi gören Recep Akyel ile Ferhan Öner’e şube yöneticileri ile üst kurul delegeleri açık destek verdi. Genel Başkanlığa adaylığını açıklayan Özçelik İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Recep Akyel, ilk o k İstanbul Avrupa Havacılık Şubesi’ni ziyaret etti.

AVRUPA VE ANADOLU HAVACILIK’TAN TAM DESTEK

Türk Hava Yolları Teknik Anonim Şirketi çalışanlarını kapsayan Avrupa Havacılık Şubesini Genel Başkan Yardımcısı Ferhan Öner ile birlikte ziyaret eden Recep Akyel burada büyük bir coşkuyla karşılandı. Şube Başkanı Hakan Kamaş ve yönetimi, beraber üst kurul delegeleri ile bir araya geldiler. Özçelik İş Sendikası Avrupa Havacılık Şube Başkanı Hakan Kamaş, çıktığı bu yolda Akyel ile sonuna kadar beraber olduklarını ifade etti. Genel Başkan Yardımcısı Ferhan Öner ise Genel Başkan adayı Recep Akyel ile yola çıktıklarını ve bu yolda yol arkadaşını asla yalnız bırakmayacağını, bu yolun kutlu bir yol olduğunu, emek için emekçiler için bu yola çıktıklarını ifade etti. Özçelik İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Başkan Adayı Recep Akyel, şube yöneticilerine ve üst kurul delegelerine yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; “Burada yaşanan sıkıntıları biliyoruz ve bu tür sıkıntıları birlikte çözmek için aday oldum. Bizim anlayışımızda seçilmişlere değer vermek var. Seçilmişlerle birlikte süreci ve sendikayı yönetmek var. Gerek toplu sözleşmelerde gerek sendikayı ve çalışanı ilgilendiren tüm konularda sahanın sesini dinlemek var. Tabandan ve alın terinden aldığımız güçle yürümek var. Ben havacılık sektörüyle alakalı buradan içinizden gelen Genel Başkan Yardımcısını, havacılık şube başkanlarımızı ve yönetimlerini dinlemeden asla bir karar vermeyeceğimden hiç şüpheniz olmasın. Ayrıca Avrupa Havacılık Şube Başkanını sürecin en başından beri verdiği destekten dolayı Başta Şube Başkanımız Hakan Kamaş ve Şube Sekreteri Oğuzhan Acar olmak üzere yönetimine teşekkür ederim. Aidatlarınızı size geri döndüreceğiz, burada ve tüm işyerlerimizde sosyal sendikacılık nasıl yapılır, bunu herkese göstereceğiz. İlk işimiz Özçelik İş Sendikasını kurumsallaştırmak adına ciddi adımlar atacağız ve başaracağız.” Recep Akyel, sözlerini şu dizeler ile sonlandırdı; “Eğer hak haksızlıktan yüce, Sevgi nefretten üstün, Aydınlık karanlıktan güçlüyse, Çaresi yok usta, Biz Kazanacağız.” Ardından Özçelik İş Sendikası’nın Anadolu Havacılık Şubesi’ni ziyaret eden Recep Akyel ve Ferhan öner, burada da Avrupa şubesindeki gibi ilgi ve coşkuyla karşılandılar. Anadolu Havacılık Şube Başkanı Okan Ödemiş, şube başkanı o k tüm yönetimi ve üst kurul delegeleri ile birlikte Recep Akyel ve Ferhan Öner’e desteklerini ifade etti. Üst Kurul delegeleri ile bir araya gelen Recep Akyel ve Ferhan Öner, bu yola neden çıktıklarını, genel kurul sonrasında neler yapacaklarını anlattılar. Yapılan toplantıda delegeler teker teker söz a k, Recep Akyel ile Ferhan Öner’e sonuna kadar destek olduklarını belirttiler.

BURSA VE SAKARYA ŞUBESİ “AKYEL’E TAM DESTEK, HEP DESTEK”

Özçelik İş Sendikası’nın Bursa Şubesini ziyarete den Recep Akyel’i burada Şube Başkanı Mustafa Çölcü ile Yönetimi karşıladı. Recep Akyel, yol arkadaşı Ferhan Öner ile birlikte Bursa’da üst kurul delegeleri ile bir araya gelerek, tüm teşkilata seslendiler. Bursa’dan da tam desteği alan Akyel, geçtiğimiz günlerde kongresi gerçekleşen Sakarya Şubesini ziyaret etti. Sakarya Şube Başkanı Cüneyt Yüksel ve yönetiminin karşıladığı Akyel ile Öner, Sakarya Şubesinde de üst kurul delegeleri ile bir toplantı gerçekleştirdiler.

AKYEL “DEĞİŞİMİN TA KENDİSİYİM.”

Genel Başkan Adaylığını açıkladıktan hemen sonra kısa bir zaman diliminde 4 şube ziyaretinde bulunan Recep Akyel, şube ziyaretlerinin aralıksız devam edeceğini vurguladı ve “Tüm şubelerimizi bu süreçte tek tek ziyaret edeceğiz. Gittiğimiz tüm şubelerde, yönetiminden üst kurul delegelerine kadar büyük ilgi ve destekle karşılandım. Zaten görevim gereği sürekli iç içe olduğum şubelerin, orada örgütlü olunan işyerlerinin, üyelerimizin tüm sıkıntılarını, bu zamana kadar halı altına süpürülen sorunları çok iyi biliyorum. Sendikamızın Genel Kurulundan sonra Allah’ın izni ile büyük bir değişim olacak. Bir şey değişecek ve her şey değişecek. Özçelik İş Sendikası büyük değişimden sonra, üyesine daha yakın, işçinin, emekçinin taleplerini, isteklerini göz ardı etmeyen, şube ve bölge temsilciliklerimizde tedirginliğin değil, güvenin, samimiyetin hakim olduğu günleri getireceğiz. İşçi adına, emekçi adına ve sendikamızın tüm unsurları adına yeni bir çağ açacağız. Değişimin ta kendisiyim” Diye konuştu.   https://www.karabukderinhaber.com/kategori/karabuk/