Safranbolu Belediyesi, yaklaşan Kurban bayramı öncesinde ilçedeki mezarlıklar dahil olmak üzere temizlik ve düzenleme çalışmasına başladı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Bostanbükü’nden başlattığı yol temizliği, yıkama ve çöp toplama çalışmalarını diğer mahallelerde de devam ettirecek. Müdürlükten alınana bilgiye göre, geçtiğimiz günlerde ilçedeki camilerle başlayan temizlik çalışmaları tüm mahallelerde devam edecek. Belediye o k tüm birimleri ile hizmete devam ettiklerini ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, ”Hali hazırda rutin temizlik çalışmalarımızı günlük o k sürdürüyoruz. Malumunuz bizim için bayramlar çok daha özeldir. Bu anlamda Kurban Bayramı öncesinde her bayram olduğu gibi tüm kentte temizliğe devam ediyoruz” dedi.

Çok Daha Temiz Bir Safranbolu

Amaçlarının çok daha temiz bir Safranbolu için büyük bir gayret sarf ettiklerini kaydeden Başkan Köse, “ Verilen 9 günlük bayram tatili nedeni ile ilçemizi çok sayıda yerli ve yabancı misafirin ziyaret edeceğini düşünüyorum. Onları Korumanın Başkenti o k anılan Safranbolu’ya yakışır bir şekilde karşılamak istiyoruz. Bu anlamda da çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” diye konuştu.