Ak Parti Karabük Milletvekillerinden Cumhur Ünal Ve Niyazi Güneş Karabük'e yapılan sağlık ödeneği ile ilgili basın açıklamasında bulundu. Yaptıkları basın açıklamasında şu sözlere yer verildi;

İlimizin sağlık alanındaki ihtiyaçlarını ve taleplerini karşılamak adına çalışmalarımız ve takiplerimiz devam etmektedir. İlimizin ihtiyaçları olan yatırımları ve ödenekleri, ilgili Bakanlıklarımızdan takibini sağlayarak ilimize kazandırılması hususunda azami gayret ile çalışmaktayız.

Bu anlamda Sağlık Bakanlığımız tarafından ilimizde bulunan; Karabük Eğitim Araştırma Hastanesi, Safranbolu İlçe Devlet Hastanesi, 112 İstasyonları ve Toplum Sağlığı Merkezlerinde kullanılmak üzere; Tıbbi Cihaz, Büro malzemeleri ve ayrıca inşaat Bakım Onarım ve Bilişim Alt Yapılarında değerlendirilmek üzere toplamda 3.643.600 TL sağlık ödeneği ilimize tahsis edilmiştir.

Tahsis edilen bu ödenek sayesinde Karabük’ümüzün sağlık alanındaki önemli ihtiyaçları büyük ölçüde karşılanmış olacaktır. İlimize hayırlı olmasını diliyoruz. Bu vesile Karabük’ümüzden desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere Sağlık Bakanımız Fahrettin KOCA’ya ve emek veren tüm bakanlık yetkililerimize hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyoruz.