Safranbolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Osman Kesici Karabük Derin Haber'e konuk oldu. Kesici seçime sayılı günler kaldığını belirterek bütün esnafları oy kullanmaya davet etti.   Safranbolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Osman Kesici seçime sayılı günler kala Karabük Derin Haber'in Canlı Yayın konuğu oldu. İmtiyaz sahibi Sait Alıcı'nın sorularını yanıtlayan Osman Kesici mevcut başkan Muammer Güner ve yönetimini eleştirerek gelinen sürecin Safranbolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na yakışmadığını vurguladı. Programda önemli açıklamalarda bulunan Osman Kesici seçim çalışmaları hakkında da bilgiler verdi. 4. kez Safranbolu esnafını dolaştığını belirten Kesici ekip arkadaşları ile birlikte Safranbolu esnafında birlik ve beraberliği yeniden sağlayacağının altını çizdi.

"Odamızın Bir Kuruşunu Kimseye Yedirmeyeceğim"

Mevcut başkan Muammer Dumaner ile ilgili basına yansıyan iddialarla ilgili de konuşan Osman Kesici; "Valla söylenecek o kadar söz var ki. Ben utanıyorum. 1800 tane esnafız efendim biz. Sayın başkanımıza kadar pekmez yapıp satacak orda her halde bir çok esnafımız vardır. Bir oda başkanına bu düşmez. Ben bunun kabullenmiyorum. Hiçbir zaman beni kimse orada satış yaparken görmeyecek. Kırtasiye olayları var. Başkanımızın yaptığı açıklama daha beter. 8-10 tane kırtasiyeci esnafım var burada. On ne olmuş o zaman? Böyle bir şey olamaz. Liyakat önemli. Şeffaflık önemli. Herkes emin olsun. Ben odamızın bir kuruşunu kimseye yedirmeyeceğim. Bunların hesabı da mutlaka sorulacak. Yargıya taşındı zaten. Bizde bütün ekip arkadaşlarımla beraber takipçisi olacağız.

"Önce Camlarını Sildireceğim Şu Odanın"

Konuşmasının devamında bütün esnafların seçime katılmasını isteyen Osman Kesici seçime gelemeyecek durumda olan esnafların taksilerle gelebileceklerini ve taksi ücretini kendisinin ödeyeceğini söyledi. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Osman Kesici, esnaf odasının esnafa ulaşamadığını ifade ederek; "Önce şu camlarını sildireceğim odanın. Leş gibi camlarımız. Tabelamız kepaze gibi. Burası Safranbolu, dünya miras şehri. Böyle tabela bile olmaz. Birçok şeyleri derleyeceğiz, toparlayacağız inşallah. Benim esnaflarımdan ricam lütfen gelin, seçimlere katılın. " şeklinde konuştu.