AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz ile Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Abdullah Çakır arasında söz düellosu devam ediyor. İsmail Altınöz Abdullah Çakır’ın son açıklamasında sorduğu soru videolu açıklamalarda cevap verdi. Altınöz açıklamalarının devamında Abdullah Çakır’a Safranbolu Belediyesi ve Kemal Kılıçdaroğlu üzerinden yüklendi. CHP İl Başkanı Abdullah Çakır ise iddialı bir paylaşımda bulunarak; "O sokakları nasıl temizliyorsak sizleri de iktidardan temizleyeceğiz" ifadelerini kullandı.  CHP İl Başkanı Abdullah Çakır’ın geçtiğimiz haftalarda yaptığı basın açıklamasının ardından İsmail Altınöz’ün yaptığı açıklama ile başlayan sözlü düello devam ediyor. Hatırlanacağı üzere Abdullah Çakır asgari ücretle ilgili yaptığı basın açıklamasında tek adam rejimini eleştirmiş ve Altınöz Abdullah Çakır’ın bu açıklamalarına sosyal medya hesabından tepki göstererek CHP'ye bukalemun benzetmesinde bulunmuştu. Daha sonrasında ise Abdullah Çakır İsmail Altınöz’ün açıklamalarına cevap o k Altınöz’e sorular yöneltmiş seçime davet ederek meydan okumuştu. Abdullah Çakır’ın meydan okumasına ise AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz paylaştığı videolar ile cevap vererek Safranbolu Belediyesi üzerinden CHP’yi eleştirdi.

“CHP İl Başkanı En İyi Yaptıkları İşi Yani Her şeye Muhalif Olmayı Devam Ettiriyor”

İsmail Altınöz yaptığı açıklamada CHP’nin her şeye muhalif olduğunu iddia ederek 19 yıllık AK Parti hükümetlerinin gerçekleştirmiş olduğu hizmetleri anlatan bir video paylaştı. Altınöz açıklamasında; “CHP il Başkanı bizi eleştirmiş, eleştirilerine ayrı ayrı cevap vereceğim. CHP İl Başkanı en iyi yaptıkları işi yani her şeye muhalif olmayı devam ettiriyor.  Halkımızda on hep muhalefet o k görev veriyor. Bizim işimiz ise hizmet halkımız bu hizmetlerden memnun olduğu için 19 yıldır iktidarız. Bu videoyu izleyin niye AK partinin 19 yıldır iktidar olduğunu görün. Bizi izlemeye devam edin. Paylaşımlarımız devam edecek.İfadelerini kullandı.

“Emeklilerimizin Sorun ve Sıkıntılarını Biliyoruz”

Altınöz sosyal medya hesabından yaptığı ikinci paylaşımda ise geçmiş yıllarda emeklilerin çektiği sıkıntıları anlatan bir video paylaşarak emeklilerin AK Parti iktidarına dört elle sarıldığını ileri sürdü. Altınöz yaptığı açıklamada; “Emeklilerimizin sorun ve sıkıntılarını biliyoruz. Şimdiye kadar önceki iktidarların bıraktığı sorunları nasıl çözdü isek düşük maaş alan Emeklilerimize ciddi bir iyileştirme yapılacaktır. AK Partiden önceki dönem de kesilen tasarruf teşvik fonu ve Konut edinme yardımı (KEY) paralarını AK Parti iktidarı ödemiştir. Emekli vatandaşlarımız önceki dönemde yaşadıkları sıkıntılı durumları bildiklerinden dolayı AK Parti iktidarına dört elle sarılmaktadır.” İfadelerine yer verdi.  

“Halkımız Sağlıkta Yapılandan Memnundur”

Cumhuriyet Halk Partisi Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır’ın sağlıkla ilgili eleştirilerine de videolu cevap veren İsmail Altınöz vatandaşların sağlıkta yapılan hizmetten memnun olduğunu ifade etti. Altınöz açıklamasında ayrıca Safranbolu Belediyesi’ni ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı. Başkan İsmail Altınöz;” Sağlıkla ilgili bizi eleştiren CHP İl Başkanı, Genel Başkanının SGK Genel Müdürü iken SGK hastanelerinde yaşanılanları unutmuş. Sizin milletimize yaşattıklarının bunlardı. Şimdi pandemi ve salgın şartlarında dahi tüm sağlık kuruluşlarımız özveriyle hizmet vermektedir. Eksik olan branşlarda atamalar yapılmıştır. Halkımız önceki dönemlerle kıyaslanamayacak şekilde sağlık imkanlarından yararlanmaktadır. Yeni sağlık yatırımlarımızda devam etmektedir.

“Rutin Sokak Temizliğini Büyük Hizmet Diye Manşetten Verip Haber Yaptıranlardan Bu Yatırımları Anlamasını Beklemiyoruz”

Safranbolu Belediyesi’nde rutin sokak temizliğini bile haftada bir basına büyük hizmet diye manşetten verip haber yaptıranlar yapılan bu yatırımları anlamasını beklemiyoruz. Şu anda Karabük’te 1000 den fazla hastamıza evde sağlık hizmeti verilmektedir yine 44’ten fazla ambulans ile hizmet verilmektedir. Vaka sayılarının çok yüksek olduğu şu Salgın döneminde bazı aksaklıkların olması normaldir vaka sayıları düştüğünde normale dönecektir.

“Girdiğiniz Her Seçimi Kaybediyor Ertesi Gün Yeniden Seçim İstiyorsunuz”

CHP il başkanı şehir hastanelerini eleştirmekte Halkın bu kadar güzel şartlarda sağlık hizmeti almasından neden rahatsız oldunuz. (Adana’da belediyenin yaptığı çadır hastanesini görünce rahatsız olmanız normal.) Halkımız sağlıkta yapılanlardan memnundur tüm karalamalarınıza rağmen girdiğiniz her seçimi kaybediyor ve ertesi gün yeniden seçim istiyorsunuz. Seçim vakti geldiğinde elbette halkımız her zaman olduğu gibi kendisine hizmet edene oyunu verecektir. Ülkesine yabancı yatırım gelmesin diye çağrı yapanlar, yatırım yapacakları tehdit edenler, yabancı büyükelçilere mektup yazıp onlardan medet umanlar istikbalini HDP oylarına bağlayan ve iradesine HDP tarafından ipotek konanlar bizi seçimle korkutamaz. Milletin iradesinden başka güç tanımayan ve vesayetçilerle yıllardır mücadele eden AK Partidir.” dedi.

"Abdullah Çakır'dan İddialı Cevap"

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Abdullah Çakır sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İsmail Altınöz'e iddialı cevap verdi. Çakır açıklamasında AK Parti'yi iktidardan temizleyeceklerini iddia etti. Çakır yaptığı paylaşımda; "AKP il başkanı Safranbolu Belediyesinin sokak temizliği resimlerini paylaşıyor başka ne iş yapıyorlar demiş .Sayın Başkan siz o sokakları temizleyemediğiniz için halkımız Büyükşehirlerde ve Safranbolu’da Belediyeleri Millet ittifakına verdi ,hiç merak etmeyin ilk seçimlerde o sokakları nasıl temizliyorsak ,sizleri de iktidardan temizleyeceğiz .Halkımız sizleri göndermek için seçimleri dört gözle bekliyor." ifadelerini kullandı.