Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şubesi Başkanlığı olağan kongresi 24 Haziran Perşembe günü saat 10.00'da Tüccarlar Düğün Salonu'nda yapılacak. 

Pandemi nedeni bir süredir ertelenen Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şubesi Olağan Kongresi'nin tarihi belli oldu. Yarın saat 10.00'da gerçekleşecek olan kongre de tek liste olacağı ve  Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut'un yapılan seçimde güven tazelemesi bekleniyor. Yarın Tüccarlar Düğün Salonu'nda gerçekleşecek kongrenin ardından Celal Bulut'un ekibinde değişiklik yapıp yapmayacağı ise merak ediliyor.

"Celal Bulut Başkanlığı Sürecinde Neler Yaptı?"

Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut emeklilerin sorunları ile yakından ilgilenmiş ve çeşitli alanlarda önemli hizmetlere imza atarak bir çok emeklinin beğenisini kazanmıştı. Özellikle pandemi öncesinde emeklilerle birlikte Çanakkale Gezileri düzenleyen Başkan Bulut emeklilerin takdirini toplamayı başarmıştı. Celal Bulut bununla beraber Belen TOKİ Konutları'nda emekliler için çeşitli çalışmalar gerçekleştirmiş ve emekli vatandaşlarımızın ev sahibi olmasında yardımcı olmuştu.