Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş “Okulum Temiz Belgesi” için bütün okulların başvuru yaptığını söyledi. Akbaş online o k gerçekleşen İş sağlığı ve Güvenliği Değerlendirme Toplantısında konuştu.  Toplantıda okul müdürleri ve iş veren vekilleri ile bir araya gelen Akbaş önemli açıklamalarda bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş toplantı da ‘Okulum Temiz Belgesi’, TYP çalışmalarına ve hijyen kurallarına değindi.

“Karabük’te Okulum Temiz Belgesi" Almak İçin Başvuru Yapmayan Okul Kalmadı”

Toplantıda “Okulum Temiz Belgesi hakkında açıklamalarda bulunana Akbaş;  " Merkez İlçemizde "Okulum Temiz Belgesi" almak için başvuru yapmayan okul kalmadı. Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü kapsamında kılavuzda belirtilen tüm faaliyetleri, talimatları ve eğitimleri tam o k yerine getiren okullarımız "Okulum Temiz Belgesi" almaya devam ediyor. Okul yöneticilerimize ve tüm çalışanlarına bu hassas dönemde gösterdikleri üstün gayret ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Dedi.

“TYP Kapsamında Göreve Başlayan Personelimize Destek Olalım”

Konuşmasının devamında TYP kapsamında işbaşı yapan vatandaş da değinen Nevzat Akbaş okul müdürlerine talimatlar da bulundu. Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, “TYP kapsamında göreve başlayan güvelik ve temizlik personelimizin okula uyum konusunda on destek olalım. Okullarınızda Risk oluşturan noktalar nereler, dışarıdan gelebilecek tehlikeler neler, bunları güvenlik personeli ile paylaşalım. Temizlik görevlilerimiz yine hijyen kuralları çerçevesinde sınıf, lavabo, koridor, ortak oyun alanları gibi birçok alanda sık sık temizlik işlerini yapsınlar. Sürekli irtibat halinde olun. Öğrenci sağlığı ve güvenliği bütün işlerimizin önünde olmalıdır. Onların daha iyi ve güvenli ortamlarda eğitim almalarını sağlamak zorundayız. Hepimizin görevi en kıymetli varlığımız olan çocuklarımızın güvenliğini sağlamaktır." dedi.