Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyesi emekli öğretmen Mehmet Üstündağ 72 yaşında hayatını kaybetti. CHP Karabük Meclis Üyesi emekli öğretmen Mehmet Üstündağ geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Üstündağ'ın cenaze töreninin yarın yapılacağı bilgisine ulaşıldı. Uzun yıllar özel bir eğitim kurumunda müdürlük yapan Üstündağ'ın vefatı Karabük'te üzüntü ile karşılandı.  Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "
ehrimizin kıymetli eğitimcilerinden Belediye Meclis Üyemiz Mehmet Üstündağ hocamızın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum.
Ruhu şad, mekanı cennet olsun." ifadelerine yer verdi.
CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır ise "Çok üzgünüm Karabük Belediye Meclis Üyemiz Mehmet Üstündağ'I kaybettik acımız çok büyük." ifadelerini içeren bir mesaj yayınladı. Karabük Derin Haber ailesi o k Karabük Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Üstündağ'a Allah'tan rahmet kederli ailesi ve tüm dostlarına baş sağlığı dileriz.