Yüksek Seçim Kurulu tarafından daha önceden açıklanan takvime göre 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Siyasi Partilerin belediye meclis üye adaylarına ilişkin listeler yarın mesai bitimine kadar il seçim kurullarına verilecek.

Ak Parti’nin il ve ilçelerdeki belediye meclis adaylıklarına çok sayıda müracaat olurken,  dün genel merkez görevlendirmesi ile gelen Ak Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın nezaretinde il ve ilçelerdeki belediye meclis üyesi aday listeleri üzerinde son çalışmalar yapı k netleştirildi.

Karabük Derin Haber o k Karabük il ve ilçelerdeki Ak Parti Belediye Meclis üyesi adaylarına ilişkin, haber kaynaklarımızdan edindiğimiz bilgiler ve yaptığımız araştırmalarda kesin olmamakla birlikte öğrendiğimiz bazı isimleri sizler için derledik.

İşte ilçe ilçe Ak Parti Belediye Meclis Aday listesi

ESKİPAZAR

8 aday ve 1 kontenjandan oluşan Ak Parti Eskipazar Belediye Meclis Üyesi adaylarının kimler olduğuna ilişkin yaptığımız araştırmada şu isimlerin olduğu bilgisine ulaştık.

Kontenjan Ömer Uludağ

Ali Ünal

Hüseyin Yurt

Tuncay Başkaya

Musa Göktaş

 

YENİCE

8 aday ve 1 kontenjandan oluşan Ak Parti Yenice Belediye Meclis Üyesi adaylarının kimler olduğuna ilişkin yaptığımız araştırmada şu isimlerin olduğu bilgisine ulaştık.

Kontenjan Yılmaz Örenli

Neşe Mısırlı

Erdal Yirmibeş

Veysel Karakaş

Rıfat Koca

Abdullah Bakırcık

Hasan Çıbır

Gülcan Tefenli

Rahime Elieyioğlu

 

SAFRANBOLU

22 aday ve 3 kontenjandan oluşan Ak Parti Safranbolu Belediye Meclis Üyesi adaylarının kimler olduğuna ilişkin yaptığımız araştırmada şu isimlerin olduğu bilgisine ulaştık.

Kontenjan Osman İyigüngör

Kontenjan Sebahattin Uzun

Mehmet Adalar

Abdullah Ünal

Saim Tiryaki

Nazmiye Dursunlar

Birol Sarıvaz

Muharrem Tünay

Büşra Arlı

Kadir Cefakar

Adem Karataş

Fatoş Acar

Şahin Sevimli

 

KARABÜK

28 aday ve 3 kontenjandan oluşan Ak Parti Karabük Belediye Meclis Üyesi adaylarının kimler olduğuna ilişkin yaptığımız araştırmada şu isimlerin olduğu bilgisine ulaştık.

Kontenjan Muhammet Kaya

Kontenjan Muzaffer Atılgan

Av. Sait Aygün

Av. Osman Köşker

Av Hülya Uğur

Saime Öksözoğlu

Özkan Çetinkaya

Kazım Çamlı

Rümeysa Gök

Ömer Sürmen

Yazdığımız bilgiler edindiğimiz araştırmalar neticesinde kesin olmayan ve belirli bir sıralaması olmadan yazılmış isimlerdir.

Yarın akşam listelerin il seçim kuruluna verilmesi ile tam ve kesin isim listesi ortaya çıkacaktır.