İYİ Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı Hakan Peker'den ilginç çıkış: 'Ucube binayı değiştireceğim'

Siyasi arenada 2024 belediye başkanlığı yarışı her geçen gün biraz daha kızışırken, birçok parti henüz daha adaylarını açıklamadı. Safranbolu yerelinde en erken adaylığını açıklayan ise İYİ Parti olmuştu.

Müzik piyasasının iyi bildiği ülkenin tanınmış sanatçılarından Hakan Peker, aylar önce çıkış yaparak adaylığını açıklamıştı. İYİ Parti grup toplantısında Genel Başkan Meral Akşener tarafından adaylığı açıklanan sanatçı Peker, ulusal gündemde de yer bulmuştu. Aday açıklaması sonrası zaman zaman çıkışları ile de gündemdeki yerini koruyan Hakan Peker, henüz Safranbolu'da yoğun siyasi  çalışmalarına başlamadı.

İşlerinden fırsat buldukça Safranbolu'ya gelen İYİ Parti Safranbolu Belediye Başkan adayı sanatçı Hakan Peker, bu kez de kafayı Safranbolu Belediyesi'nin başkanlık ofisi olarak kullandığı hizmet binasına taktı. Basın, iş ve cemiyet insanlarınında bulunduğu bir ortamda seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Hakan Peker, "Bu ucube belediye binasının bir an önce değişmesi lazım.  Seçimlerde seçilir seçilmez ilk yapacağım işlerden birisi bu olacak. Safranbolu Belediyesi'ne çok daha güzel bir belediye başkanlık ofisi yapacağım" dedi.

İYİ Parti Belediye Başkan adayı Hakan Peker'in bu açıklamasının  Safranbolu kamuoyunda ciddi yankılar uyandıracağa benziyor.