Ak Parti Karabük İl Yönetimini yeniden oluşturmak üzere Ferhat Salt’ın görevlendirilmesi sonrası yönetim çalışmaları sürüyor. 
Tüm belediyeleri kazanacaklarını her ortamda dile getiren Başkan Salt’ın bu başarı için tabanı kucaklayacak, her kesimden destek alacak bir yönetim oluşturup oluşturamayacağı merakla bekleniyor.
Ak Parti tabanı da sen ben tartışmalarına nokta konulup, son iki seçimdeki kayıpların telafi edilip 7 Belediye Başkanlığının da kazanılmasını istiyor.
Karabük Derin Haber olarak geçtiğimiz gün yaptığımız;
 “Ferhat Salt ateşten gömlek giydi. 6-7 Ay sonra yapılacak yerel seçimlerde 7 Belediye Başkanlığını kazanacak il yönetim kurulunu oluşturmakla görevlendirildi.” Şeklindeki haber sonrası Ak Parti tabanını heyecan sardı. 2015 yılı seçimlerinden bu yana sürekli oy kaybeden, milletvekilliği ve çok sayıda belediye kaybeden Ak Parti’nin yeniden şaşalı günlerindeki gibi sandıkları patlatması özlemi isteğe dönüşürken, İl başkanı Salt’ın da tüm belediyeleri alma iddiası gerçeğe dönüşecek mi?
Gerek geçtiğimiz yıllarda Partiye büyük katkıları olmuş, hizmeti geçmiş kişiler ile, gerekse yıllardır partiye gönlünü vermiş insanlar ile yaptığımız görüşmelerde 7 Belediye Başkanlığı hangi il yönetim kurulu ile kazanılabilir sorusu ve cevabını görüştük. Konuştuk ve araştırdık.
Yaptığımız bu görüşme ve araştırma neticesinde parti tabanı ve toplumda teveccüh görecek, tabanı toplayacak, etkin katkı sağlayacak, emekleri geçmiş, bazı isimler ön plana çıktı:
Şimdi görev ise Karabük İl Yönetim Kurulu’nu oluşturmakla görevlendirilen Ferhat Salt’ın bu isimlerle görüşüp ikna etmesi.
Bakalım İl yönetimini oluşturmakla görevlendirilen başkan Salt, bu isimleri güçlü bir yönetim için görüşüp ikna edebilecek mi?

Ali Kaplan
Enver Kemik
Uğur Çalışkan
İrfan Topçu
Suat Aksu
Bülent Ersöz
Ali Kaya
Mehmet Sarı
Kübra Ekmekçi
Nedim Yılmaz
Mustafa Çelenli
Yıldıray Yıldırım
Enver Malkoç
Okan Aslan
Sertaş Karakaş
Yılmaz Kırık
Hasan Akgün
Vedat Namal
Muharrem Öter
Tuğba Yeğin
İbrahim Öztürk
Tuncay Coşkun
Cemal Ünal
Tuncay Özcan
Hakan Eren
İsmail Palaz
Hakan Şentürk
Ahmet Ustaoğlu
Hasan Yıldırım
Remzi Özçelik
Ahmet Güneş
Ahmet Cengiz
Hasam Sevdalı
Salih Aydın
Hasan Şahin
Fatih Erdem
Güngör Bilir
Ersin Cebeci
Seyfettin Dikmen
Muhammet Kaya
Kamil Karakurluk
İdris Örenbaşı