AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz CHP’nin basın açıklamasından sonra sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşımda bulundu. CHP’nin şehre göre söylem geliştirdiğini ifade eden Altınöz, CHP İl Başkanı Abdullah Çakır’ı ve parti yöneticilerini bukalemuna benzetti.   CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır dün (5 Kasım 2021) partisi ile 81ilde eş zamanlı basın açıklaması düzenlemiş ve hükümete ağır eleştirilerde bulunmuştu. Abdullah Çakır asgari ücretten verginin kaldırılması gerektiğini ifade ederek tek adam rejimi ve Cumhur İttifakını hedef alan açıklamalarda bulunmuştu. Abdullah Çakır’ın yaptığı basın açıklamasında; “Zengini daha zengin, yoksulu daha yoksul yapmak tek adam şahsım hükümetinin asli görevi haline gelmiştir. Türkiye’de vergi kaçıranları, vergi affından yararlananlar düşünüldüğünde, açlık sınırı altında yaşayan asgari ücretlilerden vergi kesintisi yapılması en büyük adaletsizliktir.” İfadelerini kullanmıştı.

"Sandıkta Yenemediğiniz İçin Bu Hezeyanları Yapıyorsunuz"

AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz yapılan basın açıklamasının ardından CHP’ye ağır eleştirilerde bulunarak bukalemun benzetmesinde bulundu. Altınöz yaptığı açıklamada; CHP bütün illerde açıklama yapmış her zaman ki gibi yok tek adam yok bilmem ne insanda biraz utanma olur girdiği bütün seçimlerde kaybetmesine rağmen Genel Başkanınız halen aynı koltukta oturuyor. Halkın yüzde ellisinin oyuyla seçilen Cumhurbaşkanımıza laf ediyorsunuz. Sandıkta yenemediğiniz için ve halk size güvenmediği için bu hezeyanları yapıyorsunuz. AK Parti 19 yıldır iktidarsa bu, siyaseti halka hizmet için yapmasından kaynaklanmaktadır. Sizin genel başkanınız SGK genel müdürü iken hastasını ziyaret eden ziyaretçiden bile para alıyordunuz. Hastane parasını ödeyemeyenin çocuğunu esir alıyordunuz.

“Aynı Bukalemun Gibisiniz”

 CHP ,yabancı ülke büyükelçilerden medet uman, ülkenin aleyhine hareket eden tüm yabancı mihrakların doğal müttefiki maalesef. CHP en güzel yaptığı iş yalan konuşmak ve algı oluşturmak. Biz hizmetle uğraşırken bunlar boş kalmış ve çenelerine vurmuş iyi konuşuyorlar ama boş konuşuyorlar. Bir gün tezkereye hayır diyorsunuz Diğer gün iktidara gelirsek bir haftada Kandili yok edeceğiz diyorsunuz. Siz ne yaptığınızın ve ne söylediğinizin farkında bile değilsiniz. Bulunduğunuz ortama ve şehre göre konuşuyorsunuz aynı bukalemun gibisiniz. Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayınız; Karabük Derin Haber Kurumsal Facebook Sayfası