AK Parti Karabük İl Başkanlığı tarafından düzenli aralıklarla gerçekleştirilen Daraltılmış İl Danışma Meclisi Toplantısı, teşkilat mensuplarının geniş katılımıyla yapıldı. Programda hem parti çalışmaları değerlendirildi hem de yerel gündeme ilişkin başlıklar ele alındı.

Toplantıya Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç ile Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya da katıldı. Ayrıca önceki dönem milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, önceki dönem İl Başkanı Ömer Ayar, ilçe başkanları ve belediye başkanları, Kadın Kolları İl Başkanı Hülya Uluçay, Gençlik Kolları İl Başkanı Mehmet Safa Öz ile mahalle ve köy başkanları programda yer aldı.

Toplantıda teşkilat üyelerinin talep, öneri ve değerlendirmeleri dinlenirken, devam eden yatırımlar ve yerel hizmetlere ilişkin istişarelerde bulunuldu. Çözüm odaklı çalışmaların sürdürüleceği kaydedildi.

Programın öne çıkan anlarından biri ise Eflani’den gelen kadınların yöresel kıyafetleriyle salonda yer alması oldu. Beyaz çemberleri ve şalvarlarıyla dikkat çeken kadınlar, yöresel kıyafetleri nedeniyle sosyal medyada eleştirilerin odağı haline gelen Eskişehir Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Güneş’e destek mesajı verdi.

İl Başkanı Ferhat Salt konuşmasında teşkilatın dava ve yol arkadaşlığı bilinciyle hareket ettiğini vurguladı. Salt, “Biz sandığa kadar değil, son nefese kadar yol ve kader arkadaşlığı yapan bir kadroyuz. AK Partili kadrolar olarak daha fazla çalışarak, daha fazla gayret göstererek Türkiye Yüzyılı hedeflerimize ulaşacağız.” ifadelerini kullandı.

Yürüdükleri yolun makam değil millet yolu olduğunu belirten Salt, Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hayata geçirilen hizmetlerin güçlü bir vizyonun ürünü olduğunu söyledi. Karabük teşkilatının Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında durmaya devam edeceğini ifade eden Salt, teşkilat mensuplarına emekleri dolayısıyla teşekkür etti.

Salt, Eflanili kadınlara da hitap ederek “Sizler bu millete umut oluyorsunuz, değerlerimize, örf ve adetlerimize sahip çıkıyorsunuz. Bu ümmetin umudu olan Cumhurbaşkanımıza sahip çıkıyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun.” sözleriyle desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Toplantı, karşılıklı görüş alışverişi ve değerlendirmelerin ardından sona erdi.