AK Parti Ovacık İl Genel Meclis Üyeleri ve Adayları Halil Aydın ve Ahmet Tam, ilçenin köylerinden birinin mezarlığının yolunun yapılmadığı gerekçesiyle yapılan eleştirilere yanıt verdi.

Parti koridorlarında aday adayı olarak görülen ve daha sonradan adaylıktan çekildiği iddia edilen bir İl Genel Meclis Adayı'nın eleştirilerine cevap veren Aydın ve Tam, hizmet ve projeler partisi olduklarını belirttiler. Milletin destekleriyle 22 yıldır bu yolda ilerlediklerini ifade eden Aydın ve Tam, köylerin uzun zamandır beklediği hizmetlerin KÖYDES Projesi ile hayata geçirildiğini vurguladılar.

Geçen 22 yıl içinde ilçelerine önemli hizmetlerin geldiğini kaydeden Aydın ve Tam, stabilize yolların asfaltlandığını, su sorununun çözüldüğünü ve köylerin altyapı ihtiyaçlarının karşılandığını belirttiler. Bu hizmetlerin birçoğunun Sayın Cumhurbaşkanı'nın talimatları ve devletimizin destekleriyle gerçekleştirildiğine dikkat çektiler.

Ayrıca, geçen 5 yıl içinde ülke ve dünya olarak büyük zorluklar yaşandığını, ancak bu dönemde de hizmetlerin aksamadan devam ettiğini söylediler. Yapılan çalışmalar arasında sıcak asfalt döşeme, su ve kanalizasyon hatlarına destek verme, su depoları inşası, parke döşeme ve menfez inşası gibi birçok proje olduğunu belirttiler.

Söz konusu köyün yolunun da asfaltlandığı ve köy konakları ile su depolarının yapıldığına dikkat çeken Aydın ve Tam, AK Parti'nin ülke menfaatlerini her zaman öncelikli tuttuğunu ve halkın hizmetinde olduğunu vurguladılar.