Anemon Karabük Muhteşem Törenle Hizmete Açıldı.
Karabük’ün en gerekli ihtiyaçlarından birisi olan çok yıldızlı konforlu otel gereksinimi Anemon ile tamamlandı.
Ülkemizin oteller zincirlerinden birisi olan Anemon’un, Karabük’teki 24. oteli düzenlenen muhteşem bir açılış organizasyonu ile hizmet vermeye başladı.
Düzenlenen törene önceki dönem TBMM Başkanlarından Bülent Arınç, Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, Siyasi Partilerin İl Başkanları ve diğer bazı yöneticileri, Bürokratlar, iş insanları ve vatandaşlar katıldı.
Türkiye’nin yerli sermayeli en yaygın otel zincirine sahip olan Anemon, Ana iş odağı şehir otelciliğidir. Bu hizmet anlayışı ile ‘’seyahat eden iş adamlarına konforlu konaklama deneyimi ve bulunduğu bölgede kongre, toplantı ve davetler için kaliteli hizmeti sunmaktır. En uygun fiyata en kaliteli hizmeti sunma vizyonuyla çıktığı yolculukta 20 şehirde toplam 24 otel ile hizmet veriyor.
Öte yandan Anemon Turizm İnşaat ve Ticaret A.Ş. iş dünyası içinde 50 yıldır var olan ve 1990 yılından bu yana turizm ve otelcilik sektöründe yatırımcı ve işletmeci kimliğini bir arada bulundurarak büyüyen tek yerli markadır. Anemon Otelleri, 33 yıllık otelcilik tecrübesi ile Türkiye çapında 3 marka altında toplam 24 otel ile hizmet vermektedir.