Okulların eğitime başlamasına sayılı günler kala Karabük Bahçeşehir koleji eğitim  kalitesi ve sosyal yaşam hizmetleri ile  her yaştan öğrencinin tercih sebebi oluyor. Okulda yapılan eğitim ve hizmetleri, sosyal aktiviteleri bir tanıtım filmine çeviren okul yönetimi kalitesini ortaya koyuyor.

‘Kaliteli Eğitim her çocuğun hakkıdır’ ilkesi ile 2016 yılından bugüne Karabük’te, 21. Yüzyıl becerilerine sahip keşfederek yarını üreten İnsanlığa değer katan, mutlu, üretken, özgüveni yüksek, fark yaratan dünya vatandaşı bireyler yetiştirmeye devam ediyoruz.

Karabük Bahçeşehir Koleji anasınıfından başlayıp lise eğitimini tamamlayana kadar farklı yaş grubundaki tüm öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayacak fiziki şartlara ve sosyal olanaklara sahiptir. Her Öğrencimizin farklılıklarına saygı duyuyor yeteneklerini ve potansiyellerini keşfetmelerine olanak sağlıyor dünyaya ve yeniliklere açık yaratıcı özgüveni yüksek bireyler yetiştiriyoruz.  Sosyal sportif ve sanatsal alanlarda öğrencilerimizin kendilerini keşfetmeleri ve geliştirmeleri için Yüzme Havuzumuz, Açık ve Kapalı Spor alanlarımız, Halı Sahamız, Görsel Sanatlar ve Müzik Atölyemiz, tam donanımlı laboratuvarlarımız, Bilgisayar ve Kodlama Robotik dersliğimiz, Tablet sınıfımız, her yaş grubunun okuyabileceği kitaplar içeren Kütüphanemiz, Her kademenin farklı saatlerde kullandığı Kendi mutfağımızda pişen yemeklerin servis edildiği yemekhanemiz, öğrencilerimizin keyifli vakit geçirebileceği kafeteryamız, Sağlık personeli eşliğinde ilk yardım müdahalelerinin yapıldığı revirimiz tüm öğrencilerimize hizmet vermektedir. 

Bahçeşehir Kolejlerinde uygulamış olduğumuz akademik ortak program ve ölçme değerlendirme sistemimiz ile öğrencilerimizin akademik başarılarını destekliyoruz. Bunun yanı sıra öğrencilerimizle Farklı projeler üretiyor eğitimde fark yaratıyoruz.  Kodlama ve Robotik Eğitimimiz, kulüp çalışmalarımız, Yaz okulu ve kış okulu Faaliyetlerimiz, Stem ve Master uygulamalarımız ile sadece teorik olarak değil proje tabanlı aktif öğrenme metodlarını da kullanıyoruz.. Okul Öncesinde Okuma-yazmaya hazırlık eğitimi ile öğrencilerimizin hazırbulunuşluk seviyelerini artırıyor, Tüm kademelerimizde Okul sporlarına, ulusal –uluslararası sınavlara ve yarışmalara öğrencilerimizin aktif katılmaları konusunda onları hazırlıyor ve destekliyoruz. 

Kampüsümüzde Özellikle Mühendislik ve Sağlık alanında öğrencilerimize katkı sağlaması için 2. Yabancı dil eğitimimiz Almanca’dır. Okul öncesinden başlayarak İlkokulda uyguladığımız Çift Dilli İngilizce eğitimi ile attığımız sağlam temellerle öğrencilerimizi tüm eğitim hayatları boyunca destekliyoruz. Üniversite eğitimine yurt dışında devam etmek isteyen öğrencilerimiz için Dünya’nın prestijli üniversitelerinde geçerli olan Çift diploma alma olanağı sunuyoruz. Eğitimde teknolojinin sunduğu tüm imkânları öğrencilerimizin daha donanımlı ve akademik olarak yetişmesi için aktif olarak kullanıyoruz. Hafta içi ve hafta sonu etütlerimiz ile öğrencilerimizin eksik kazanımlarını tamamlıyoruz. Dijital öğrenme platformumuz Metodbox ile öğrencilerimize, dersleri tekrar etme, sınav sonuçları için detaylı analizlere ulaşma, yapay zekâ destekli etkileşimli içeriklere erişme imkanı sunuyor, velilerimizin de yakından takip etmelerini sağlıyoruz. 

Bahçeşehir Koleji Kariyer ve Rehberlik Merkeziyle okul öncesinden lise mezuniyetine kadar öğrencilerimize sosyal, duygusal ve kariyer gelişiminin her aşamasında veriye dayalı ve profesyonel rehberlik desteği sağlıyoruz. Bunun Yanı sıra okul içinde öğrencilerimizin akademik ve sosyal takibini Mentör ve Sınıf öğretmenlerimizle gerçekleştiriyor veli öğrenci-öğretmen işbirliğine önem veriyoruz.

İçimizdeki cevheri bulmak hayatta hep ön sıralarda yer almak için BAHÇEŞEHİR KOLEJİ…