Bahçeşehir Koleji Karabük Kampüsü Anaokulu, "Çocukça Hayaller" etkinliği ile aileleri okula davet etti. Eğitim sürecinde ailelerin önemli bir role sahip olduğu bilinciyle düzenlenen etkinlik, öğrenciler ve aileleri için keyifli anılarla dolu bir gün oldu.

Çocukların Hayalleri İle Başlayan Etkinlik

Etkinliğin "Sürdürülebilirlik" ve "Atatürk ve Cumhuriyetimizin 100. yılı" ana temasıyla hazırlandığı belirtildi. Etkinliğin açılışı, öğrencilerin sınıf ,İngilizce ve uygulamalı ders öğretmenlerinin  hazırladığı İngilizce-Türkçe koro ile yapıldı.

Eşsiz Anılarla Dolu Bir Gün

Etkinlikte velilerle birlikte yapılan “yaşadıkça düşle , düşledikçe yaşa”. Farklı branşlarda hazırlanan atölyelerde palyaço yüz boyama, çiçek ekimi, doğayı bütünleştiren etkinlikler, geri dönüşüm temalı yapıldı ve sportif etkinliklerle keyifli anlar yaşandı

 İstasyonlarda; yarışmalar, sanat etkinlikleri, ritim çalışmaları, kodlama, İngilizce parkurları, okuma-yazma oyunları gibi birçok dalda farklı etkinlik yapma şansı yakalayan veliler, açık havanın tadını çıkarırken aynı zamanda çocuklarıyla eşsiz anılar biriktirme şansına sahip oldu.

Yoğun katılım gösteren velilere teşekkür eden okul yönetimi, "Biz büyük bir aileyiz" mesajını verdi.