Anadolu Gençlik Spor Kulübü Başkanı Yasin Demir, Karabük İdman Yurdu’nun yaşatılması için Karabük kamuoyuna çağrıda bulundu.
Demir yaptığı açıklamada, Karabük’te futbol oynayan her gencin hayalinin bir gün Karabük’ün profesyonel takımı olan Karabük İdman Yurdu formasıyla sahaya çıkmak olduğunu belirtti. Karabük İdman Yurdu’nun sadece bir spor kulübü olmadığını vurgulayan Demir, kulübün Karabük’te yetişen gençler için bir hedef, umut ve gelecek kapısı olduğunu ifade etti.
Kulübün yaşatılmasının yalnızca bugünün değil, yarının sporcuları açısından da büyük önem taşıdığını dile getiren Demir, zor süreçte sorumluluk alan Karabük İdman Yurdu Kulüp Başkanı Adem Aydın’ın yalnız bırakılmaması gerektiğini söyledi.
Karabük İdman Yurdu’nun yükünün tek bir kişinin omuzlarına bırakılamayacağını kaydeden Demir, tüm Karabük kamuoyunu kulübe sahip çıkmaya davet etti. Demir, Karabük İdman Yurdu’nun yaşamasının Karabük’ün gençlerinin hayallerinin yaşaması anlamına geldiğini sözlerine ekledi.





