Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, şehrin sporunun gelişimine olan katkılarına devam ediyor.

Köse, Safranbolu'nun sporcularını teşvik etmek ve şehrin spor potansiyelini artırmak amacıyla önemli bir adım daha attı. Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Safranbolu’nun tek futbol kulübü Safranboluspor’a ligin ilk müsabakası Türk Metal maçında prim sözü veren Başkan Köse hafta sonu oynanacak Safranboluspor-Perşembespor maçının kazanılması halinde bir prim sözü daha verdi.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Başkan Yardımcısı Halil Bakkal ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Başkanlığını Serdar Aydın’ın yaptığı Safranboluspor kulübünün antrenmanına katıldı. Antrenmanı bir süre takip eden Başkan Köse daha sonra futbolcular ve kulüp yöneticileri ile bir süre sohbet etti. Kulüp Başkanı Aydın yaptığı konuşmada Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’ye Safranboluspor’a verdiği katkılardan ötürü teşekkür etti. Futbolcular BAL Ligi’nin ilk maçında verilen prim desteği morali ile maçı 3-0 kazandıklarını belirterek, Pazar günü karşılacakları Perşembespor maçı için Başkan Köse’den tekrar prim desteği istedi. Futbolcuların isteklerini kırmayan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ise maçı kazanmaları şartı ile prim vermeyi kabul etti. 

Başkan Köse'nin yaptığı açıklamada, "Safranbolu'da sporun gelişimine büyük önem veriyoruz. Gençlerimizin ve sporcularımızın başarıları bizim için gurur kaynağıdır. Onların daha fazla motive olmaları ve başarılarını ödüllendirmek amacıyla sporculara prim sözü veriyoruz. Bu desteğimizle Safranbolu'nun spor potansiyelini daha da artırmayı hedefliyoruz." şeklinde konuştu.

Safranboluspor oyuncuları ve kulüp yöneticileri, Başkan Elif Köse'nin bu destekçi tutumunu memnuniyetle karşıladı ve futbolcular Başkan Köse’yi ‘Elif Başkan’ sloganları ile uğurladı.