Safranbolu Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Elif Köse Esentepe Mahallesi ziyaretinde adeta sevgi seli ile karşılaştı.

Her yaştan vatandaşlar Elif Köse’nin ziyaretini gördüğü anda yanına koşarak duygularını paylaştı. ‘’Arkanızdayız, yaptıklarını takdir ediyoruz, gönlümüz sizinle, parklarımız çok güzel, her zaman bizimlesin, benim oyum sana’’ gibi sözleri ile Köse’ye destek veren vatandaşlardan bir tanesi ise seçim sonuçları ile ilgili tahmininde ‘’Safranbolu’da Elif Köse, İstanbul’da İmamoğlu, Ankara’da Mansur Yavaş… Bu isimler değişmez” dedi.

Mahalle mahalle, kapı kapı seçim çalışmalarını sürdüren Safranbolu’nun ilk kadın Belediye Başkanı ve 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP Belediye Başkan adayı Elif Köse bulunduğu her ortamda vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşıyor. Esentepe Mahallesi’nde seçim çalışmalarını sürdüren Elif Köse esnafları ziyaret etti. Parti teşkilatı, Belediye ve İl Genel Meclis adayları ziyaretlerde Köse’ye eşlik etti. Mahalle’se bulunan tüm esnafların kapısını çalan Elif Köse esnaflarla sohbet ederek desteklerini istedi. Güneşli havayı fırsat bilerek sokaklarda dolaşan ve parkları dolduran vatandaşların da sohbetlerine misafir olan Elif Köse halkın ilgisi ile karşılaştı.

Esnaflar ve vatandaşlar tarafından verilen destekler arasında “arkanızdayız, yaptıklarını takdir ediyoruz, gönlümüz sizinle, parklarımız çok güzel, her zaman bizimlesin, benim oyum sana’’ sözleri hafızalara kazınırken bir vatandaş ise ‘’Safranbolu’da Elif Köse, İstanbul’da İmamoğlu, Ankara’da Mansur Yavaş… Bu isimler değişmez” diyerek 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri ile ilgili tahminini aktardı.