Yerel seçimler yaklaştıkça Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'de tempoyu arttırmaya devam ediyor. Vergili'nin Karabük'teki Ak Partili siyasiler ile ilgili yaptığı açıklamaları bir başka boyuta taşıdı, Vergili'den Ak Parti içindeki FETÖ artığı kişiler çıkışı!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili hafta sonu yapılan MHP Karabük İl Kongresinde bir konuşma yaptı. Vergili yaptığı konuşmada geniş bir yelpaze çizdi. Konuşmasının bir bölümünde bir süredir yaptğı bazı eleştirilerin Ak Parti'yi rencide ettiği, Cumhur ititfakı ruhuna ters düştüğü şeklindeki eleştirilere cevap verdi. Karabük Belediye Başkanı Vergili konuşmasında, 15 Temmuz sürecinden başlayarak Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili hiçbir eleştirisinin olmadığını belirtti. Vergili yerel siyasette zaman zaman Ak Partili siyasetçiler ile ilgili eleştirilerinin olduğunu bunu da siyaset gereği yaptığını ve normal olduğunu öne sürdü.

Başkan Vergili bu eleştirilerinin Cumhur İttifakına zarar veriyor noktasına getirilmesinin son derece yanlış olduğunu vurgulayarak, bunu söyleyenler Ak Parti içindeki FETÖ artıklarıdır iddiasında bulundu.

Şimdi Karabük Kamuoyunun gözleri  Vergili'nin iddia ettiği Ak Parti içerisindeki FETÖ artıklarının kimler olduğu sorusuna çevrildi. Başkan Vergili'nin muhlakta bırakma yerine bu kadar ciddi bir iddiaya konu isimleri açıklaması bekleniyor.