Karabük Belediyesi Halk Ekmek, Ramazan Ayında da vatandaşın yüzünü güldürecek.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin talimatı ile Halk Ekmek, Ramazan Pidesi satışlarına başlıyor. 
8,5 Liradan satılacak olan pideler, Halk Ekmeğin mahallelerdeki büfelerinde de satışa sunulacak.
Günlük 35 Bin ekmek çıkartan Karabük Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, ramazanda ilk etapta yaklaşık 10 binini pide olarak üretecek.

Sade pidenin 16 liradan satılacağı bu ramazan ayında, 8 Buçuk liradan halk ekmeği satacağı pideler ile ilgili Başkan Vergili “Karabük halkına her alanda ucuz bir hayat sunmaya devam edeceğiz. Amacımız vatandaşın bütçesine az da olsa katkıda bulunmak. Pide üretimini talebe göre de arttırabiliriz.” Diye konuştu.

AK Parti Adayı Özkan Çetinkaya’nın “Halk Ekmeğin 3,75 lira olan fiyatı çok düşük. Biz gelince ekmek fiyatını 5,5 lira yapacağız.” Açıklamasına da cevap veren Rafet Vergili “Karabük Belediyesi ekmek üzerinden ticaret yapmaz, kar gözetmez. Halkın bütçesine ne kadar katkıda bulunuyoruz, cebinde ne kadar para arttırabiliyoruz ona bakarız. Piyasa da 16 lira’ya satılacak olan pideyi 8 buçuk liradan vatandaşa sunacağız. Onların, ‘kimleri nemalandırabiliriz, kendimize ne kadar kazandırabiliriz’ zihniyetini taşıdıkları, vatandaşın ekmeğine bile el uzattıklarından belli değil mi? Su, otobüs, ekmek gibi imkanlarımızla her Karabüklünün bütçesine ekstradan 2-3 bin lira katkı sağlıyoruz. Sağlamaya da devam edeceğiz.” Dedi.