Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili , Ak Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya'nın A4 kağıdı geçersiz evrak eleştirilerine sert cevap verdi.

Başkan Vergili yazılı yapmış olduğu basın açıklamasında; “Kimse Karabüklü Hemşehrilerimi Aşağılayamaz!

Bu arkadaşlar daha seçilmeden bir havalara girmişler. Karabük halkının ucuz konut sahibi olmak için belediyemize yaptıkları başvuruya A4 kağıdı parçası diyerek alaya alıyorlar, Karabüklü hemşehrilerimizi aşağılamaya kalkıyorlar. Özkan bey, sen hayatın boyunca sahte kağıtlarla bir yere gelmiş olabilirsin ama kendinle bizi birbirine karıştırma. O A4 kağıdı parçası diyerek aşağıladığın her bir başvuru benim için namus ve güven belgesi niteliğindedir. Hani bana sataşmayacaktın, bana bulaşmayacaktın? Ne oldu Ali abin artık farklı bir akıl mı verdi?

İşte ben bu zihniyetle mücadele ediyorum. Bunlar seçim kazanmadan böyleler. Bir de seçim kazandıklarını düşünün. Önüne geleni aşağılar, önüne geleni ezmeye kalkarlar. Benden önceki ak partili belediye başkanı da bu zihniyetteydi. Şimdiki adayları da öyle.

Karabük Halkından Özür Dile!

Ben emekliye suyu ve toplu ulaşımı bedava yaptım, çıldırdılar. Millet Lokantası dedim, çıldırdılar. Ucuz Sosyal Konut yapacağız dedim, çıldırdılar. Onlar çıldırmaya, bana laf söylemek için Karabük halkını aşağılamaya devam etsinler. Ben boşuna Sözünün Eri Rafet Vergili olmadım. Bugüne kadar 3.791 konut yapılmasını sağlamışız. 287 tane dev projeyi tamamlamışız. Şimdi çıkmış Özkan Çetinkaya utanmadan Karabük halkını aşağılıyor. Karabüklü hemşehrilerimin ucuz konut için yaptıkları başvuruları aşağılamaya kalkıyor. Utan, utan. Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasına Alfred yazdırdığından utanmadın bari bu yaptığından utan. Çık Karabük halkından özür dile!” dedi.