Cumhuriyet Halk Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı Bayram Karadağ, Derin TV ekranlarında yayınlanan "Seçime Doğru" programına konuk oldu. Programa katılan Karadağ, seçim çalışmalarına başladıklarını ve parti olarak  nasıl bir yol haritası izleyeceklerini anlattı.

Karadağ programda yapacaklarından ve hedeflerinden bahsetti. Karabük'ün adını tüm Türkiye'ye duyuracak sanayi festivalleri düzenleyeceklerini söyleyen Karadağ; emekliler, gençler, kadınlar, çocuklar ve Karabüklüler için sosyal belediyecilik anlayışı ile bir çok hizmet gerçekleştireceklerini ifade etti.

Karadağ, "Karabükte yapılması gereken daha önce sözleri verilen kentsel dönüşümler var. Bu kentsel dönüşümler çok ciddi olaylar. Bizim Bayram bu kentsel dönüşümleri yaparken, oranın halkıyla istişare edeceğiz. Kentsel dönüşümü yaptığımız yerleri oranın çekim merkezi haline getireceğiz. AVM yapacağız, sosyal hayat merkezi yapacağız, eğlence yerleri yapacağız. Çok ciddi projelerimiz var şimdi tam olarak giremiyoruz ama halkımıza projelerimize nefes aldıracak." şeklinde konuştu.

Karadağ açıklamalarının devamında, "CHP'nin on beş bin oyu var Karabük'te. Bu oy küçümsenecek, azımsanacak bir oy değil. Karabük Belediyesi zaten yirmi bin oylarla alınıyor. Sevilen bir insan artı diğer partilerin oy dağılımı on yedi on sekiz bin. Rafet Bey ilk seçildiğinde çok az bir oy farkı ile almıştı. Cumhuriyet Halk Partililer on beş bin oyuna namusu gibi sahip çıkacak." dedi.

"Bizim Etrafımızda Dolanmayın, Gidin"

Karadağ "CHP'nin sinirli oyları geçtiğimiz dönemlerde bazı insanlara gitmiş olabilir. Ben CHP'den başka yere oy vermiş olmalarını kesinlikle tasvip etmiyorum. Oy Türkiye'de insanların namusudur. Hele ki bir siyasi parti mensubunun oyu zaten bellidir. Hayat görüşümüz Cumhuriyet Halk Partisi, savunduğumuz ilkeler Cumhuriyet Halk Partisi. Bunun için siyaset yapıyoruz. Birileri de diyor ki 'tamam sen CHP'lisin ama bu seferlik bize oy ver'. Ben bu değerlerden geliyorum bu düşüncenin iktidar olması için uğraşıyorum. Ben o arkadaşları uyarıyorum. Bu saatten sonra Cumhuriyet Halk Partisi'nin kendi evladı var. Boşuna bizim etrafımızda dolanmayın, gidin." ifadelerine yer verdi.

Programın tamamı Youtube kanalımızda;