Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, kurbanlık hayvan pazarında üreticilerden yer tahsisi için ücret alınmayacağını açıkladı.

Başkan Çetinkaya, Kurban Bayramı hazırlıkları hakkında bilgi verdi. "Kurban Bayramı öncesinde kurban satışları Yenice yolu üzerindeki Melise Köyü karşısında bulunan belediyemizin mezbaha alanında yapılacaktır," diyen Çetinkaya, "Kesimler ise bayramın birinci günü her yıl olduğu gibi belediyemizin mezbahasında dini kurallara uygun ve hijyenik bir şekilde ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir. Vatandaşlarımızın kurbanlıklarını rahatça alabilmeleri ve mezbaha alanına ulaşabilmeleri için belediyemiz tarafından ücretsiz servis hizmeti sağlanacaktır," ifadelerini kullandı.

Çetinkaya, kurbanlık satışı yapacak olan üreticilerden yer tahsis ücreti alınmayacağını belirtti.

Yer tahsisi hakkında bilgi veren Çetinkaya, "Kurban satışı yapacak vatandaşlarımızın 7 Haziran Cuma günü saat 12:00'ye kadar kurban satış alanındaki birimimize ya da merkez belediye binamızın ikinci katındaki halkla ilişkiler birimimize başvurmaları gerekmektedir. Aynı gün saat 15:00'te yer tahsisi için kura çekimi yapılacaktır," dedi.

Editör: Haber Merkezi