CHP Karabük Milletvekili seçilerek TBMM’ye giren Cevdet Akay milletvekili yemin töreni ve ardından gerçekleştirilen TBMM başkanlık seçimlerinin ardından soluğu Karabük’te alarak vatandaşlarla bir araya geldi.
 
Milletvekili Akay Vatandaşın Yanında
 
TBMM başkanlık seçimlerinin hemen ardından Karabük’e gelen CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay bir dizi açılış törenin ardından esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek yaşanan sorunlarına kulak verdi.

24. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali’nin ardından CHP Kardeş Belediyecilik kapsamında Çankaya Belediyesi tarafından Safranbolu ilçesine kazandırılan parkın açılış törenine katılan Milletvekili Akay, Eflani ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette hemşehriyle bir araya gelerek yaşadıkları sorunlarını tek tek dinledi, ilgili bakanlıklara ve kurumlara iletmek üzere not aldı.

Sorunlara Çözüm Üretmek, Hemşehrilerimizin Yaralarına Merhem Olmak İçin Var Gücümüzle Çalışacağız

Değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Akay, “Yemin töreni ve sonrasında TBMM’de gerçekleştirilen seçimlerin hemen ardından beni helal oylarıyla vekilleri seçerek TBMM’ye gönderen Karabüklü hemşehrilerime teşekkür etmek ve onlarla kucaklaşmak üzere memleketime geldim. Safranbolu Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen açılış törenlerinin ardından hemşehrilerimizi ziyaret ederek hem hasret giderdik hem de sorunlarına kulak verdik. Karabük’ün sorunları ve çözüme kavuşmayan problemleri dağ olmuş durumda. Bu sorunlara çözüm üretmek, hemşehrilerimizin yaralarına merhem olmak için daima var gücümüzle çalışacak ve çözene kadar yaşanan sorunların takipçisi olacağım. Ailemin, atalarımın yetiştiği ve çok sevdiği benim de her zaman sahip çıktığım bu şehre sahip çıkacak, şimdi vekilleri olarak tüm gücümle çalışacak ve her daim hemşehrilerimin yanlarında olacağım.” dedi.