Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi, Karabük Belediye Başkan adayını belirledi. Edinilen bilgilere göre, CHP'nin tercihi Bayram Karadağ oldu. Parti Meclisi'nin kararıyla resmileşen adaylık, ilçedeki siyasi dinamikleri de etkileyecek gibi görünüyor.

Uzunca bir süredir sürüncemede bekleyen CHP'nin Karabük Belediye Başkan adaylığı sonunda netleşti. Bayram Karadağ'ın aday adayı olması sonrası Yusuf Aydın ile devam eden ve son günlerde İsmail Yalav olacak şeklinde gündemdeki yerini koruyan belediye başkan adaylığı sonunda kesinleşti. Bugün toplanan parti meclisinin yoğun toplantısı sonunda Bayram Karadağ isminde karar kıılındığı öğrenildi.

CHP'nin Karabük Belediye Başkan Adayı Bayram Karadağ, seçim sürecinde partisinin temsilcisi olarak yer alacak. Karabük'te önemli bir siyasi aktör olarak bilinen Karadağ, parti içinde ve yerel düzeydeki çalışmalarıyla dikkat çekiyor.

Seçim sürecinin başlamasıyla birlikte, CHP'nin belirlediği adayın bölgedeki seçmen nezdinde nasıl bir etki yaratacağı merak konusu. Bayram Karadağ'ın liderlik edeceği seçim kampanyası, yerel politika ve belediyecilik konularında yoğunlaşması bekleniyor.

Whatsapp Image 2024 01 27 At 00.36.48