Derin TV ekranlarına konuk olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük eski İl Başkanı Av. Erdoğan Dinçel seçim süreciyle alakalı değerlendirmelerde bulundu.

Av. Erdoğan Dinçel programda yaptığı açıklamalarda; "Siz CHP seçmeninin, CHP üyelerinin ve örgütlerinin taleplerini ve isteklerini dikkate almaz bunun aksi bir aday belirleme sürecine girerseniz bu insanlarda oy vermezler. CHP örgüt olarak her gösterilene biat eden veya destekleyen bir örgüt değil. CHP'nin farkı buradan geliyor. Bir aday koyacaksınız buna oy ver diyeceksiniz vermez." ifadelerine yer verdi.

Dinçel sözlerine, "Karabük kent olarak tıkandı. Bu belediye başkanı ile karabük halkı bir beş yıl daha gideceğine inanmıyor bende inanmıyorum. Değişime ihytiyaç var. Safranbolu'ya bakacak olursak oraya ben küçük İstanbul diyorum. Safranbolu belediyesinde Elif Köse başarılı bir belediyecilik yapıyor. AK Parti'de karşısında kazanacak aday bulmakta zorlanıyor. Elif Köse gerçekten başarılı bir belediye başkanı. Safranbolu'da seçimi kuvvetli muhtemel kazanacak gibi görünüyor. Zamanı iyi değerlendirmek gerekiyor.

Ben bütün CHP'liere çağrı yapıyorum. Kırgınlıkları kenara bırakarak seçime odaklanmalıyız. Aday adaylarına da seslenmek istiyorum. Üzüntü verici açıklamalarda okuduk. Hakta veriyorum kendisine karşı yapılan uygulamaya. Değer verdiğimiz bir arkadaşımız. Ona da çağrı yapıyorum gelsin beraber çalışalım. CHP yönetimleri tarafından ne görev verilirse bende üstüme düşeni yapacağım. CHP omuz omuza seçime gitsin." şeklinde devam etti.

Programın tamamı Youtube kanalımızda;