Doğa Koleji, 2024-2025 eğitim-öğretim yılında Karabük'te öğrencilerle buluşacağını, Safranbolu’da bulunan Hilton Garden Inn otelinde gerçekleştirilen bir basın toplantısında duyurdu.

Toplantıya Karabük Vali Yardımcısı Mustafa Şahin, Karabük İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Doğa Koleji İcra Kurulu Üyesi Gökhan Alpözü, Lisanslı Okullardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Arzu Aydın, Pazarlama Direktörü Dr. Nurhan Sütlaş, Karabük Kampüsü Kurucusu Salih Aydın, Karabük Kampüsü Kurucu Temsilcisi Çağla Özdemir Aydın ve Doğa Koleji Akademik Koordinatörleri ve yöneticileri katıldı.

Doğa Koleji İcra Kurulu Üyesi Gökhan Alpözü, Karadeniz Bölgesi'ne verdikleri önemi vurgulayarak, altıncı kampüslerini açmanın heyecanını paylaştı. Alpözü, Karabük'teki Doğa Koleji'nin yüksek standartlarda eğitim sunacağını ve öğrencilerin akademik, sportif, sanatsal ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunacağını ifade etti.

Doğa Koleji Lisanslı Okullardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Arzu Aydın ise eğitimde yaratıcılığı ve yeniliği savunduklarını belirtti ve öğrencilere, çalışanlara ve ülkeye değer katmak için çalıştıklarını söyledi. Aydın, Doğa Koleji'nin sunduğu yüksek standartlı eğitim, özgün eğitim materyalleri ve başarılı ölçme-değerlendirme sistemi gibi unsurların tercih edilme sebeplerinin başında geldiğini dile getirdi.

Karabük Safranbolu Kampüsü Kurucusu Salih Aydın ise Doğa Koleji ailesine katılmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, amacın Karabük'ün eğitim vizyonunu geliştirmek ve değiştirmek olduğunu söyledi. Aydın, Doğa Koleji'nin Karabük'e önemli bir katma değer sağlayacağını ve geleceğin aydınlık nesillerini yetiştireceklerini ifade etti.

Doğa Koleji Karabük Kampüsü Kurucu Temsilcisi Çağla Özdemir Aydın ise hem bir veli hem de kurucu temsilci olarak Doğa ailesinin bir parçası olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti ve çocukların artık daha başarılı olacaklarına inandığını ifade etti.

Karabük Vali Yardımcısı Mustafa Şahin ise Doğa Koleji'nin Karabük'e hayırlı olmasını dilerken, genç iş insanı Salih Aydın'a da başarılar diledi.

Bu açıklamalarla, Doğa Koleji'nin Karabük'te yeni bir eğitim dönemine başlayacağına dair önemli bir adım atılmış oldu.