Karabük Ticaret ve Sanayi Odası, uzaktan eğitime katkıda bulunmak amacıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere toplam 55 adet tablet desteğinde bulundu.

Karabük TSO'da düzenlenen törene TSO Başkanı Mehmet MESCİER, İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat AKBAŞ katıldı. Törende Şube Müdürleri Mehmet Özdemir ve Adnan Cansız da yer aldı.

Karabük TSO Başkanı Mehmet MESCİER "Her sosyal projede olduğu gibi bu sosyal projede de yer almak adına bütün gayretleri gösterdik. Hediye ettiğimiz bu tabletlerle uzaktan eğitim için gerekli ekipmanı bulunmayan öğrencilerimizin ihtiyaçlarının karşılanmasına katkıda bulunmak istedik. Tableti olmadığından derslerini takip edemeyen öğrencilerimize destek olmak amacıyla dağıtıldı. Eğitime desteğimiz sürecek." ifadelerini kullandı.

"Öğrencilerimize Hayırlı Olsun"

İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat AKBAŞ ise, " Karabük TSO ile işbirliği içerisinde her yıl olduğu gibi bu yıl da ülke ekonomisine katkı sağlayan ortak projelerimiz var. Bu yılki projelerimizin ilk adımını uzaktan eğitime erişemeyen öğrencilerimiz için tablet desteği ile başlattık. Öğrencilerimize hayırlı olsun. Karabük Ticaret ve Sanayi Odası değerli başkan ve yönetimine Karabük'te öğrenim gören öğrencilerimize verdikleri bu önemli destek için şahsım ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum." dedi.