Ekim Ayı İl Genel Meclis toplantıları Karabük İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen Başkanlığı'nda devam ediyor. Ekim ayı İl Genel Meclis Toplantısı'nın birinci birleşimi geçtiğimiz günlerde gerçekleşmişti. Ekim ayı İl Genel Meclis Toplantısı'nın ikinci birleşimi ise bugün yapıldı.
Ekim ayı İl Genel Meclisi Toplantıları Birinci Birleşimi, 1 Ekim tarihinde yapılmıştı. Başkan Sözen, birinci toplantıda İçme Suyu Projeleri'nden, 100 kilometrelik asfalt çalışması hedeflerinden söz etmişti.
Başkan Ahmet Sözen Ekim Ayı İl Genel Meclis Toplantısının 2. Birleşimini; hafta sonu Milliyetçi Hareket Partisi'nin Ankara'daki toplantısına katılmak için Bartın'dan yola çıkan ve geçirdiği trafik kazası nedeniyle hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralı da acil şifalar dileyerek açtı.
Ekim ayı İl Genel Meclis toplantılarının 2. Birleşiminde ilk o k, Safranbolu Kırıklar Köyü'nde, tapuda 112 ada 144, 145, 146, 147, 148, 149. 150 parsellerde kayıtlı taşınmazlar üzerine "Ekolojik Turizm Alanı" amaçlı o k Uygulama ve Nazım İmar Planı yapılıp yapılmamasına ait hazırlanan komisyon raporunun karara bağlanması görüşüldü.
İkinci o k Yenice Gökbel Köyü'nde, tapuda 101 ada 1 parsellerde kayıtlı taşınmaz üzerine "Dini Eğitim Tesisi (Cami) Alanı" amaçlı o k Uygulama ve Nazım İmar Planı yapılıp yapılmamasına ait hazırlanan komisyon raporunun karara bağlanması konuları görüşülüp, karara bağlandı.