Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Kurultay Delegesi Erdal Demir, sosyal medya hesapları üzerinden isimsiz yapılan paylaşımlara ve hakkında çıkan dedikodulara isyan ederek kamuoyuna zorunlu bir açıklama yaptı.
"Beni Aramalarından Fazlasıyla Rahatsız Oldum!"
Kulislerde Karabük İl Yönetimi’nin görevden alınarak "Mutlak Butlan" kararı ile kendisinin İl Başkanı olarak atanacağının konuşulduğunu belirten Erdal Demir, telefonlarının susmadığını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:
"Bu haberler ve isimsiz yapılan paylaşımlar sebebiyle benim olduğumu düşünen kişilerin ve doğal olarak basın camiasının beni aramaları neticesinden fazlasıyla rahatsız olup konuyla ilgili kamuoyuna bilgilendirme ihtiyacı duymuş bulunuyorum…"
"Yükselişi Hazmedemeyen Zihniyetin Oyunu!"
Ülke genelindeki ekonomik zorluklara ve hukuksuzluklara dikkat çeken Demir, halkın tek çare olarak CHP iktidarını gördüğünü ve partinin yükselişe geçtiğini vurguladı. Bu yükselişi bozmak isteyen bir zihniyetin devrede olduğunu belirten Genel Kurultay Delegesi Erdal Demir, sözlerini şöyle sürdürdü:
"CHP'sinin yükselişini hazmedemeyen zihniyetin; ne olduğu belirsiz, kural tanımayan Mutlak Butlan kararı ile birlik ve beraberliğimizi bozma çabasının asla destekçisi olmayacağımı belirtmek isterim. Saygılarımla…"


