MHP'de aday adayları ortaya çıkmaya başladı. Eskipazar'da aday adayı sayısı iki oldu.

Ak Parti ve CHP'nin ardından MHP'de suskunluğunu bozdu. Mahalli İdareler seçimleri için karar alan MHP'de aday adayı olmak isteyenlerin genel merkeze müracaat etmeleri istenmişti.

Eskipazar Belediyesi MHP'li bir başkan ile yönetiliyordu. Başkan Hüseyin Dönmez'in yeni dönemde aday olmayacağını açıklamasının ardından gözler yeni isimlere çevrilmişti.

Bu bağlamda genel merkeze aday adaylığı için müracaat eden ilk isim Sırrı Şen oldu. Sırrı Şen halen İl Genel Meclisinin Eskipazar üyesi. 

İkinci isim ise önceki dönem MHP Ankara İl yönetiminde görev yapan Eskipazarlı Şenol Ölmez. 

MHP Genel Merkezine aday adaylığı yapan Şenol Ölmez, Doğlacık Köyü Doğanlar Mahallesinden. Jeoloji mühendisi ve İSG uzmanı. Köyünde çiftçilik yapıyor.

Öte yandan Aday adayı Sırrı Şen sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;

"Niyet Hayır Akıbet Hayır!

Bismillahirrahmanirrahim diyerek çıkmış olduğumuz Eskipazar Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurum için İlçe Başkanımız Şaban Tutar ile Hareketin Merkezindeyiz.

Genel Sekreterimiz Sayın İsmet Büyükataman, Mesleki ve Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Yaşar Yıldırım, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz Beyefendileri ziyaret ederek başvurumuzu gerçekleştirdikten sonra Türk Dünyası'nın Bilge Lideri Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ Beyefendiyi ziyaret ederek elini öptük, hayır dualarını aldık." dedi.