Kurban bayramı tüm yurtta olduğu gibi kentimizdede çeşitli etkinlikler ve bayramlaşmalar ile kutlanmaya devam ediyor. Siyasi Partiler, Dernekler ve diğer sivil toplum kuruluşları üyeleri, gönül verenleri ve destekçileri ile bayramlaşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Kısa adı KESDER olan Karabük'teki Eskipazarlıların oluşturduğu derneğin geleneksel bayramlaşma programı 3. bayram günü dernek lokalinde gerçekleşti. Bayramlaşmaya CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Eskipazar il genel meclis üyesi Sunay Yaka, Ankara Karabüklüler derneği başkanı Zeki Tunçkaya, bazı muhtarlar ve dernek üyeleri katıldı. Bayramlaşmada Derin Tv ve Karabuk Derin Haber yönetim kurulu başkanı Sait Alıcı'da hazır bulundu.

Öte yandan Bayramlaşmaya katılanların gözleri Ak Parti'nin Eskipazarlı Milletvekili Ali Keskinkılıç'ı aradı. Protokol bir müddet bekledikten sonra bayramlaşmaya geçildi. Dernek Başkanı İdris Çankaya'nın bir süre telefonda ulaşmaya çalıştığı gözlemlendi.

Diğer yandan bayramlaşma programına katılan bazı Eskipazarlılar; "Tarihimizde ilk defa ilçemizden bir milletvekili seçildi. Biz seçimlerde elimizden gelen tüm çabayı sarfettik. Yılların özlemi bitsin istedik. Seçeceğimiz Espizarlı milletvekilimizin her zaman yanımızda olacağını düşündük. Ancak bugün bayramlaşmada aramızda göremedik. Tam tersine Yenice ilçemiz kökenli Milletvekilimiz Cevdet Akay bizleri onurlandırdı. Hem kendisine, hem Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'ye teşekkür ediyoruz"diyerek sitemlerini dile getirdiler.

Edindiğimiz bilgilere göre Eskipazarlı Karabük milletvekili Ali Keskinkılıç'ın Ankara'da özel bir programı olduğu öğrenildi.