Karabük Belediyesi Şehir Parkı Hafta Sonu Doldu Taştı

Karabük Belediyesi tarafından eski fidanlık o k bilinen yere yapılan şehir parkı açılışının ardından hafta sonu vatandaşların akınına uğradı. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin 31 Mart seçim vaatlerinden olan ve seçimlere bir gün kala yüzde 90 tamamlandı. Vatandaşlar ile çay içilen Karabük Belediyesi Şehir Parkı geçtiğimiz Cumartesi günü teşekkür ziyaretinde bulundu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından törenle hizmete açılmıştı. Açılışı ile birlikte vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Şehir parkında hafta sonu adeta iğne atsan yere düşmedi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği parkın önünde uzun araba konvoyları oluşurken gelenler oturacak yer bulabilme telaşına düştü.

YOĞUN MESCİD TALEBİ

Sabahın erken saatlerinden akşamın geç saatlerine kadar Şehir Parkı’nın keyfini süren vatandaşlar Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye bu hizmet için teşekkür etti. En önemli talep namaz kılacak bir mescid oldu.  Ayrıca kaybolan bir çocuğun ailesi aranırken parkta anons sistemine ihtiyaç duyulduğu ortaya çıktı.

“BULMAK İSTEDİĞİN GİBİ BIRAK”

Karabük Belediyesi şehir parkına gelen ve her şeyi pırıl pırıl gören bir çok vatandaşlar ziyaretçilerin bu temizliğin kalıcı olması için bulmak istedikleri gibi bırakmalarını istediler. Çok sayıda vatandaş buna riayet ederken bazı kişilerin getirdikleri poşet kağıt vs ambalajları ortalığa atmaları, çimenlerin üzerine çekirdek kabuklarını yiyip bırakmaları, hatta çocuk bezlerini pırıl pırıl tuvaletlere bırakmaları tepki ve üzüntü yarattı.