Belediye Başkanı Dursun Baş'ın Eskipazar'ın Çehresini Değiştirecek Dediği Akkaya Hamamı Yatırımcısı FETÖ'cüymüş!

Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş'ın uzun yıllardır hayali olduğunu söylediği ve kentin çehresini değiştireceğini iddia ettiği Akkaya Hamamı Termal Tesisleri yatırı ile ilgili o k 2012 yılı sonlarına doğru imzalanmıştı.

İmza töreni ile ilgili medyaya düşen haber şu şekildeydi;

Eskipazar Belediyesi fuayene salonunda düzenlenen tören ile Aslan Demir Çelik ve Dış Ticaret Ltd. Şti firma yetkilisi Abdullah Tüylüoğlu ve Belediye Başkanı Dursun Baş sözleşmeyi imzaladı. Törende bir konuşma yapan Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş, bu sözleşmenin Eskipazar için bir dönüm noktası olacağını belirterek, “Eskipazar’da kurulacak Akkaya jeotermal ve travertenler yatırım itibariyle çok büyük bir proje. Tıp merkezimiz, sporcu iyileştirme merkezimiz bu projenin içerisinde olacak. 14 bin dönemlik devre mülkümüz bu bölgeden Anadolu’dan insanımıza hizmet için yükselecek. Spor kompleksleri, spor alanları, göletler, aqua parklarımız, akaryakıt istasyonlarımız ve diğer tesislerimizle beraber ciddi bir yatırımı gerçekleştirmiş olacağız. Bu yatırımın gerçekleşmesinde cesaret edip bölgemizi tercih eden yatırımcı kuruluşa teşekkür ediyorum” dedi.

Aslan Demir Çelik ve Dış Ticaret Ltd. Şti firma yetkilisi Abdullah Tüylüoğlu da böyle bir yatırımı düşündüklerini ifade ederek, Akkaya'nın dikkatlerini çektiğini ve Belediye Başkanı Dursun Baş’ın burası için istekli olduğunu belirterek yatırımın hayırlı olması temennisinde bulundu.

BOY BOY TANITIMLAR YAPILMIŞTI

544 daire, 5 yıldızlı termal otel, bin 400 kişilik kongre merkezi, suni göl, spa merkezi, tıp merkezi başta olmak üzere bir çok komleksin bulunduğu Gayrimenkul proje tanıtım Toplantısına Ereğli Belediye Başkanı Operatör Doktor Hüseyin Uysal, Eskipazar Belediye Başkan Yardımcısı İdris Örenbaşı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Tetiker, sanayici, iş adamları, dernek ve oda başkanları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Tüylüoğlu Gayrimenkul A.Ş. yönetim kurulu başkanı Abdullah Tüylüoğlu "Proje içerisinde sosyal tesisler ve aktiviteler, Komplekslerde ülkemizde benzeri olmayan büyük bir projedir" dedi.

Kaynak: http://www.haberexen.com/

"BİN KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK"

Abdullah Tüylüoğlu konuşmasında,  " Bu akşam, teşrifleriyle bizleri onurlandıran siz değerli Ereğlili Hemşerilerimize, Düzce'den, Bolu'dan, Eskipazar'dan, Ankara'dan ve diğer şehirlerimizden gelen konuklarımıza bir kez daha hoş geldiniz diyor, şükranlarımızı sunuyoruz.  Bizler Tüylüoğlu Gayrimenkul A.Ş o k bu projenin yapımını üstlenmiş durumdayız. Dünya çapında ki bir projeyi Ülkemize ve Eskipazar'a kazandırmak adına yola çıkmış bulunuyoruz. Bu proje 407 bin metrekarelik araziyle tek bir seferde kurulacak olan projedir. Aynı zaman da içerisinde sosyal tesisler ve aktiviteler, Komplekslerde ülkemizde benzeri olmayan büyük bir projedir. Ancak burada asıl olan bir kriter vardır ki proje tamamlandığında bin kişiye istihdam sağlayacaktır."

Kaynak;www.degisimmedya.com/

MEĞER FETÖ'CÜYMÜŞ

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 8 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma doğrultusunda düzenlenen operasyonda, eski Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclis Başkanı Abdullah Tüylüoğlu ve eski Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Tüylüoğlu ile Ereğli TSO Başkan Yardımcısı Selçuk İnceoğlu, esnaf Mahmut Y. ve İbrahim C, servis şoförleri Aziz B, Özcan K. ve Ayhan S. gözaltına alındı.

Emniyette işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen bu kişiler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi

Kaynak:www.haberturk.com/