• DOLAR 32,21 %0.00
  • EURO 35,08 %0.18
  • ALTIN 2.535,66 %1.40
  • BİST100 %
  • BITCOIN 67.142 %-0.09
  • ETHERIUM 3.114 %0.12
20°

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya Haberleri

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya haberleri ve güncel AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya gelişmeleri, AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya ile ilgili tüm video, AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya fotoğrafları ve AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya haberleri Karabük Derin Haber - Karabük'te Haber'in Doğru Adresi sitemizde


KARABÜK

Özkan Çetinkaya, Nehir Park projesi ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın 7 Mart’ta Karabük’te...

KARABÜK

Özkan Çetinkaya, yerel bir basın kuruluşu canlı yayınında, gündeme ilişkin soruları cevaplandırdı, değerlendirmelerde bulundu.

KARABÜK

Özkan Çetinkaya’nın proje tanıtım toplantısına katılan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Çetinkaya için "Karabük’ün öz kanı" dedi.

KARABÜK

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, seçim çalışmaları kapsamında ikinci mega projesini ‘Nehir Park’ yaşam merkezini kamuoyuna açıkladı.

KARABÜK

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, seçim çalışmaları kapsamında ilk mega projesini ‘Garpark Yaşam Merkezi’ olarak halka açıkladı.

KARABÜK

Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, vatandaşların saha ve gönül belediyeciliği istediğini, göreve geldiğinde bu eksikliği gidereceğini belirtti.