• DOLAR 34,25 %0.08
  • EURO 37,08 %0.07
  • ALTIN 2.995,61 %0.11
  • BİST100 8.654 %-1.58
  • BITCOIN 67.250 %-2.85
  • ETHERIUM 2.659 %-2.9
9°

Ceza Haberleri

ceza haberleri ve güncel ceza gelişmeleri, ceza ile ilgili tüm video, ceza fotoğrafları ve ceza haberleri Karabük Derin Haber - Karabük'te Haber'in Doğru Adresi sitemizde


KARABÜK

Son günlerde ilimiz merkezi polis sorumluluk sahasında gerçekleştirilen düğün konvoyları, hem basında hem de sosyal medyada gündeme geldi.

KARABÜK

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde yasak olmasına rağmen mantar toplamak için ormana giren vatandaşlar dron ile tespit edildi.

KARABÜK

Safranbolu'da sosyal medyada yayılan bir görüntüde, bir kamyonet sürücüsünün kavşağa tersten girerek trafiği tehlikeye attığı anlar dikkat çekti.

KARABÜK

Karabük’te 7 hırsızlık olayı polis tarafından çözüldü, 7 SSÇ ve 2 şahıs gözaltına alındı. 3 çalıntı motosiklet ele geçirildi.

KARABÜK

Karabük’te trafiği kapatarak ilerleyen ve tehlikeye düşüren düğün konvoyundaki 21 araç sürücüsüne 14 bin 490 lira para cezası kesildi.

KARABÜK

Safranbolu'da ön koltuğuna konulan eşya nedeniyle kapısı açık şekilde ilerleyen otomobilin sürücüsüne bin 440 lira idari para cezası uygulandı.

Asayiş

Karabük’te uyuşturucu madde etkisi altında araç kullanan sürücüye 33 bin 240 TL para cezası kesilirken, ehliyetine de 5 yıl süreyle...

KARABÜK

Ekonomik sıkıntılar ve artan cezalar iş insanlarını zor durumda bıraktı. Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı müfettişleri birçok iş yerine ağır cezalar...

KARABÜK

Düğün konvoyundaki 3 tır sürücüsüne çevreye rahatsızlık verdikleri ve trafik kurallarına uymadıkları gerekçesiyle 32 bin 344 lira para cezası kesildi.

KARABÜK

Karabük’te üç şeritli yolu kapatarak ilerleyen düğün konvoyundaki 6 araca ceza kesildi.

KARABÜK

Karabük'te polislerin "dur" ihtarına uymayarak kaçan sürücü kaza yaptı. Yakalanan sürücüye 39 bin 504 lira ceza kesildi.

KARABÜK

Karabük’te bir motosiklet sürücüsü, trafik kurallarını ihlal ederken çektiği videoları sosyal medya hesabında paylaşması üzerine İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından...