• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.23
17°

Eflani Haberleri

eflani haberleri ve güncel eflani gelişmeleri, eflani ile ilgili tüm video, eflani fotoğrafları ve eflani haberleri Karabük Derin Haber - Karabük'te Haber'in Doğru Adresi sitemizde


KARABÜK

Karabük'ün Eflani ilçesinde otluk alanda çıkan yangın, vatandaşların ve itfaiyenin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

KARABÜK

Karabük'ün Eflani ilçesinde 83 yaşındaki kadının evinde ölü bulunmasına ilişkin gözaltına alınan 4 kişiden 1'i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

KARABÜK

Karabük'ü Eflani ilçesinde otomobil ile çarpıştıktan sonra devrilen traktördeki 2 kişi yaralandı.

KARABÜK

Karabük’ün Eflani ilçesinde sit alanında yer altını yılan kamerası ile tarayarak define arayan 3 kişi suçüstü yakalandı.

Asayiş

Eflani'de yaşayan Fatma Metin (83) evinde ölü bulundu. Vücudunda darp izlerine rastlanan yaşlı kadının cinayete kurban gittiği şüphesiyle inceleme başlatıldı.

KARABÜK

Düğün konvoyundaki 3 tır sürücüsüne çevreye rahatsızlık verdikleri ve trafik kurallarına uymadıkları gerekçesiyle 32 bin 344 lira para cezası kesildi.

KARABÜK

Karabük'ün Eflani ilçesinde bir şahıs aralarında husumet bulunan yakınının motosikletini yaktığı anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

KARABÜK

Karabük’ün Eflani ilçesinde bir düğünde atılan silahtan çıkan saçma 15 yaşındaki bir çocuğun beline isabet ederek yaralandı.

KARABÜK

Karabük’ün Eflani ilçesinde yol çalışmasından dönen İl Özel İdaresine ait iş makinesi yoldan çıkarak devrildi. Kazada yaralanan iş makinesi operatörü...

KARABÜK

Cevdet Akay, mahalle ve köylerde meydana gelen don olayı sonrasında 700’ün üzerindeki çiftçinin yaşadığı mağduriyeti Bakan Yumaklı’ya iletti.

KARABÜK

Karabük’ün Eflani ilçesinde meydana gelen iş kazasında orman işçisi 21 yaşındaki Afgan uyruklu genç hayatını kaybetti.

KARABÜK

Bölgesel Amatör Lig (BAL) play out maçında Eflanispor, Safranboluspor'u 2-0 mağlup ederek Karabük'ü BAL Ligi'nde temsil etmeye hak kazandı.