• DOLAR 32,24 %-0.05
  • EURO 34,69 %-0.11
  • ALTIN 2.403,31 %0.12
  • BİST100 10.248 %-0.86
  • BITCOIN 62.829 %-0.93
  • ETHERIUM 3.030 %-1.62
16°

Fatih kırışık Haberleri

fatih kırışık haberleri ve güncel fatih kırışık gelişmeleri, fatih kırışık ile ilgili tüm video, fatih kırışık fotoğrafları ve fatih kırışık haberleri Karabük Derin Haber - Karabük'te Haber'in Doğru Adresi sitemizde


KARABÜK

KBÜ tarafından 6-7 Kasım tarihlerinde düzenlenecek Sağlık Bilimleri Festivali (SAĞLIKFEST) ile dünyada sağlık alanındaki problemlerin çözümü aranacak.

KARABÜK

KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Yalova Üniversitesi ev sahipliğinde yapılan Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği Dönem Toplantısına katıldı.

KARABÜK

Rektör Kırışık, Ankara Medipol Üniversitesi Rektörü Şengil ile Ekim’de Ankara’da yapılması planlanan SOSYALFEST’e ilişkin toplantı gerçekleştirdi.

KARABÜK

Karabük Üniversitesi (KBÜ) içerisinde oluşturulan Bocce Sahası, Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık tarafından açıldı.

KARABÜK

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Dil ve Sanat Kulübünün organize ettiği iftar programında bin öğrenci ile bir...

KARABÜK

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Özbekistanlı öğrencilerle düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

KARABÜK

KBÜ, “Demiryolu Eğitim Kurumları Yönetmeliği Güncelleme, Demiryolu Eğitim Kurumları Yetkilendirme ve Eğitim Müfredatı Değerlendirme Çalıştayı” başladı.

KARABÜK

KBÜ'de enerji alanında yapılan çalışmaları değerlendirmek ve gelecek projeleri planlamak amacıyla “Temiz, Erişilebilir ve Güvenli Enerji Toplantısı” düzenlendi.

KARABÜK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Karabük'teki temasları kapsamında Valiliği ziyaret etti.

KARABÜK

KBÜ ev sahipliğinde "Türkiye Yüzyılı için harekete geç, SOSYALFEST ile gelişime öncülük et" sloganıyla tanıtılan SOSYALFEST yoğun katılımla başladı.

KARABÜK

KBÜ Rektörü Kırışık, Azerbaycan, Türkmenistan, Özbekistan, Kırgızistan, Kazakistan, Tacikistan ve Irak Türkmenlerinden oluşan uluslararası öğrenci heyetiyle bir araya geldi.

KARABÜK

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük'ün önde gelen medya kuruluşlarından olan Derin TV'yi ziyaret etti.