• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.864 %1.9
  • ETHERIUM 3.251 %0.43
18°

Karabük belediyesi Haberleri

karabük belediyesi haberleri ve güncel karabük belediyesi gelişmeleri, karabük belediyesi ile ilgili tüm video, karabük belediyesi fotoğrafları ve karabük belediyesi haberleri Karabük Derin Haber - Karabük'te Haber'in Doğru Adresi sitemizde


KARABÜK

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, düzenlediği toplantıda basına açıklamalarda bulundu. Çetinkaya önceliğin yeşil bir Karabük olduğunu söyledi.

KARABÜK

Sait Alıcı'dan Alıcı Gözüyle Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya'nın 100 gün lük icraat değerlendirmesi.

KARABÜK

Karabük Belediyesi tarafından şehir trafiğini rahatlamak amacı ile inşa edilen kamyon ve tır garajında çalışmalar tamamlandı.

KARABÜK

Personel A.Ş. de avukat değişikliği yapılmasına karar verilmişken bir anda vazgeçilerek mevcut sözleşmeli avukat ile devam edilme kararı kafalarda sorular...

KARABÜK

Karabük Belediyesi'nin yan şirketlerinden olan Personel A.Ş. nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı Samet Sarıtaş oldu.

KARABÜK

Karabük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karabük'ü tertemiz yapmak amacıyla aralıksız çalışmalara devam ediyor.

KARABÜK

AK Parti Karabük Heyeti ile Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile bir araya geldi.

KARABÜK

Hüseyin Erer, eski belediye başkanı Rafet Vergili’nin basın toplantısında kendisi hakkında yaptığı açıklamalara sert yanıt verdi.

KARABÜK

Karabük Belediyesi borçlarına ilişkin önceki ve yeni seçilen belediye başkanları arasındaki tartışma devam ediyor.

KARABÜK

Karabük’te görev yapan İlçe ve Belde Belediye Başkanları ve Belediye Meclis üyelerinin katılımları ile Türkiye Belediyeler Birliği’nin Meclis Üyesi seçimi...

KARABÜK

Karabük Belediye Meclisi MHP Grup Başkanı ve Mali Müşavir Ahmet Arslan, belediyenin toplam borç durumu hakkında basın duyurusu yayınladı.

KARABÜK

Karabük Belediyesi’nin merak edilen borçları ile ilgili açıklanan 623 milyon lira borcu önceki belediye başkanı Rafet Vergili yalanladı.