• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.987 %1.93
  • ETHERIUM 3.261 %-0.12
18°

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Haberleri

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ haberleri ve güncel KARABÜK ÜNİVERSİTESİ gelişmeleri, KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ile ilgili tüm video, KARABÜK ÜNİVERSİTESİ fotoğrafları ve KARABÜK ÜNİVERSİTESİ haberleri Karabük Derin Haber - Karabük'te Haber'in Doğru Adresi sitemizde


KARABÜK

Karabük Üniversitesi, akademik kadrosunu güçlendirmek amacıyla öğretim üyesi alımı için ilan açtı.

KARABÜK

Karabük cemiyet hayatının saygın isimlerinden Gürsel Yılmaz’ın kızı Hilal Yılmaz, KBÜ Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Ozan Eroy ile dünya evine...

KARABÜK

Yasin Aydın, Başkan Elif Köse’nin, KBÜ Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı'nın yerine yapılan atamayla ilgili paylaşımına yanıt...

KARABÜK

İş kadını Meral Yüzbaşı (62), üçüncü üniversitesi olan Karabük Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümünü birincilikle tamamladı.

KARABÜK

KBÜ TOBB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Kaynak Teknolojisi Programı öğrencisi olan Servet Eren, bölümünü birincilikle bitirerek mezun oldu.

KARABÜK

YKS'ye girmek için Antalya’dan gelen iki aday, yanlış kampüse gelince sınava 10 dakika kala polis ekiplerinin yardımıyla sınav merkezine yetiştirildi.

KARABÜK

Karabük'te oğlunun aracı ile torununu Karabük Üniversitesinde YKS sınavına getirdikten sonra yakıt kaçağı sonrası otomobil alev topuna döndü.

KARABÜK

Karabük Üniversitesi’nde Profesörlük, Doçentlik ve Dr. Öğr. Üyesi kadrolarına atanan 11 akademisyen için düzenlenen törende, belgeleri takdim edildi.

KARABÜK

Karabüklüler Vakfı'nda "Karabük Üniversitemiz" söyleşisi düzenlendi. Etkinlikte Rektör Kırışık, vakıf üyeleri ve mütevelli heyet üyeleriyle bir araya geldi.

KARABÜK

Karabük Üniversitesi Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Müzik Bölümü tarafından “Türk Sanat Müziği Bahar Konseri” verildi.

KARABÜK

Sosyal Bilimler Festivali Sosyalfest'in ikincisinin Ekim ayında Ankara’da gerçekleşecek olması sebebiyle koordinasyon toplantısı gerçekleşti.

KARABÜK

Times Higher Education (THE) tarafından açıklanan ‘Asya Üniversiteleri Sıralaması 2024’e göre Karabük Üniversitesi 26. sırada yer aldı