• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.19
17°

Kastamonu Haberleri

kastamonu haberleri ve güncel kastamonu gelişmeleri, kastamonu ile ilgili tüm video, kastamonu fotoğrafları ve kastamonu haberleri Karabük Derin Haber - Karabük'te Haber'in Doğru Adresi sitemizde


KARABÜK

Kastamonulu iş adamı Remzi Gür'ün sahibi olduğu Gürmen Grup'a ait Ramsey, yaklaşık 14 yıldır faaliyet gösterdiği Kastamonu'daki fabrikasını kapatma kararı...

KARABÜK

Kastamonu'nun Araç ilçesinde nakliye kamyonunun bariyerlere çarparak devrildiği kazada AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Hamza Rengi hayatını kaybetti.

KARABÜK

Kastamonu’nun Daday ilçesinde önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapan sürücüsü idaresindeki otomobil takla attı.

KARABÜK

Kastamonu Kuzyaka köyü Baylar Mahallesi’nde su faturası için tartıştığı köy muhtarını silahla vurarak öldüren şahıs, tutuklandı.

KARABÜK

Taksi şoförlüğü yapan, aynı zamanda kafe işleten şahıs, çalışanı ile çıkan kavgada önce karnından bıçaklandı, ardından başına vurulan kazma ile...

KARABÜK

Kastamonu’da Kuzeykent Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı'nda otomobilin kamyona arkadan çarptığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

KARABÜK

Kastamonu’da 3 ayrı iş yerinden hırsızlık yapan şahıs yakalanmamak için kafasına ve ayaklarına poşet geçirdi.

Asayiş

Kastamonu'nun Araç ilçesinde tartıştığı şahıs tarafından baltayla darp edilen bir kişi ağır yaralandı. Kavga anı güvenlik kamerasına yansıdı.

KARABÜK

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde dereye uçan kamyonette yaralanan kadın hayatını kaybetti.

KARABÜK

Karabük’te ikamet eden Kastamonulular iftar yemeğinde kent protokolkü ile bir araya geldi.

KARABÜK

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi'ne göre Karabük'te en çok Kastamonulu yaşıyor.

KARABÜK

Kastamonu’da vurularak öldürülmüş halde bulunan vatandaşın eşi, kayınpederi, kayınvalidesi, kayınbiraderi ve bir akrabaları tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.