• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.987 %1.93
  • ETHERIUM 3.261 %-0.27
18°

Özkan çetinkaya Haberleri

özkan çetinkaya haberleri ve güncel özkan çetinkaya gelişmeleri, özkan çetinkaya ile ilgili tüm video, özkan çetinkaya fotoğrafları ve özkan çetinkaya haberleri Karabük Derin Haber - Karabük'te Haber'in Doğru Adresi sitemizde


KARABÜK

Özkan Çetinkaya, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerinde yaptığı konuşmada kullandığı yanlış bir kelime nedeniyle özür mesajı yayımladı.

KARABÜK

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, düzenlediği toplantıda basına açıklamalarda bulundu. Çetinkaya önceliğin yeşil bir Karabük olduğunu söyledi.

KARABÜK

Sait Alıcı'dan Alıcı Gözüyle Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya'nın 100 gün lük icraat değerlendirmesi.

KARABÜK

YRP İl Başkanı İsmail Özer ve yönetim kurulu üyeleri, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya'yı tebrik etmek üzere bir ziyaret gerçekleştirdi.

KARABÜK

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Ergenekon Mahallesindeki otopark gelirlerinin Karabük İdmanyurdu Spor'a destek amacıyla aktarılacağını duyurdu.

KARABÜK

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, kurban bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

KARABÜK

Karabük Belediyesi tarafından şehir trafiğini rahatlamak amacı ile inşa edilen kamyon ve tır garajında çalışmalar tamamlandı.

KARABÜK

Karabük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karabük'ü tertemiz yapmak amacıyla aralıksız çalışmalara devam ediyor.

KARABÜK

TBB Meclis Toplantısı'nda, başkanın ve divan üyelerinin seçimi sırasında yaşanan 'kınama' tartışmasına Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya tepki gösterdi.

KARABÜK

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, kurbanlık hayvan pazarında üreticilerden yer tahsisi için ücret alınmayacağını açıkladı.

KARABÜK

AK Parti Karabük Heyeti ile Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile bir araya geldi.

KARABÜK

Karabük Belediyesi borçlarına ilişkin önceki ve yeni seçilen belediye başkanları arasındaki tartışma devam ediyor.