• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.23
17°

Sertaş karakaş Haberleri

sertaş karakaş haberleri ve güncel sertaş karakaş gelişmeleri, sertaş karakaş ile ilgili tüm video, sertaş karakaş fotoğrafları ve sertaş karakaş haberleri Karabük Derin Haber - Karabük'te Haber'in Doğru Adresi sitemizde


KARABÜK

Başkan Sertaş Karakaş, ilçede yaşanan su kesintilerine neden olan eski altyapı çalışmalarını yenilemek için çalışmalara kısa sürede başlanacağını bildirdi.

GÜNCEL

Karabük’ün Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, Kurban bayramın da çocuklar için etkinlikler düzenleyerek, doyasına eğlendirdi.

KARABÜK

Yenice halkının büyük desteği ile belediye başkanı seçilen Ş.Sertaş Karakaş, su depolarının vanalarını kasten kapatan kişi veya kişilere sert tepki...

KARABÜK

Karabük’te görev yapan İlçe ve Belde Belediye Başkanları ve Belediye Meclis üyelerinin katılımları ile Türkiye Belediyeler Birliği’nin Meclis Üyesi seçimi...

KARABÜK

AK Parti Karabük teşkilatları, TBMM’de gerçekleştirilen AK Parti Grup Toplantısına katıldı.

KARABÜK

Yenice Belediye Başkanı Ş.Sertaş Karakaş, Ankara'da yaptığı temasların ardından Almanya'ya yolculuğuna çıkmadan önemli bir müjde verdi.

KARABÜK

Üç dönem sonunda Yenice Belediyesi'ni kazanan AK Parti Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, Ankara'ya gitmesi sebebiyle görevi Serdar Karaöz'e bıraktı.

KARABÜK

Yenice'nin çiçeği burnunda Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, ilk günden çalışmalarını sürdürmeye başladı.

KARABÜK

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, son yaşanan doğal afet sonrası bir paylaşımda bulundu.

KARABÜK

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'den Yenice Belediye Başkanı seçilen Sertaş Karakaş, Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağını öperek görevine başladı.

KARABÜK

Yenice Belediye Başkanı Ş.Sertaş Karakaş'a, AK Parti Yenice Teşkilatı ve ilçe halkından önemli bir manevi ve imece desteği geldi.

Genel

Yerel seçimlerden ezici bir galibiyetle çıkan Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş göreve gelir gelmez kentte geniş çaplı bir bayram temizliği...