31 Mart seçimlerinde Karabük merkez belediyesi ve 4 ilçesini kazanan AK Parti’den ilk demeçler Derin Tv’ye verilmişti.

AK Parti il başkanı Ferhat Salt, Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç düşüncelerini ilk kez Derin TV’de dile getirdiler.

İşte o açıklamalar.


“Karabük hemşerilerimizden Allah razı olsun.” Diyen Ferhat Salt sözlerini şöyle sürdürdü: “Milletimizle birlik beraberlik içinde, Cumhurbaşkanımızın izinde çıkmış olduğumuz bu yolda beraber yol yürüdük. Yirmi iki yıldır bu beraberliği zedeleyecek hiçbir davranış içerisinde bulunmadık. Bugüne kadar Karabük’te farklı söylemler geliştirildi ama biz hangi noktadan çıkış yaptıysak aynı konumdayız. Milletimizle el ele yolculuğa hep devam ettik.”

Seçim gecesi Derin TV mikrofonlarına konuşan Karabük Milletvekili Cem Şahin ise, “Çeşitli algı oyunları var ama başaramadılar” dedi:

Açıklamanın devamı şöyle:

 “Algı yaratmanın kitabını yazan siyasetçiler vardı Karabük’te ama başaramadılar… Halkımız bugün iradesini ortaya koydu. Biz elbette ki mutluyuz, il başkanımıza ve teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Seçimleri değerlendirirsek şunu ifade edebilirim; Karabük halkı kazandı. Biz burada hiç insan ayırmadan önümüzdeki beş yıl içerisinde Özkan Başkanımızın ortaya koyacağı çalışmalarla hizmet dolu bir süreci işleyeceğiz..”

Karabük’ün bir diğer milletvekili Ali Keskinkılıç’’da seçim akşamı Derin Tv’ye konuşanlardandı. Onun açıkları da şu şekildeydi:
“Demokrasiye katkı veren Karabük halkına şunu söylemek istiyorum, kesinlikle insan ayırmadan, kayırmadan yaşayacağımız bir dönem başlıyor. Herkese hizmet götüreceğiz. Gönlünü kazanmamız gereken pek çok insan olduğunu görüyoruz. Tüm vatandaşlarımıza tekrar söylüyorum, biz hizmet etmeye belediyelerimizle devam edeceğiz ve eşit hizmet getireceğiz.”