AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz’den Abdullah Çakır’a cevap geldi. İsmail Altınöz yaptığı açıklamada Abdullah Çakır üzerinden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’yi hedef göstererek; “Safranbolu’da ne yapıyorsunuz AK Parti döneminde yapılan asfaltın yamasını bile yapamıyorsunuz.” ifadelerini kullandı. Karabük’te bayram öncesinde başlayan Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı arasında gerilim giderek büyüyor. İYİ Parti İl Başkanı Erol Serin’le başlayan gerilime MHP İl Başkanı Adem Kar ve AK Parti İl Başkanı İsmail Altınöz'den sonra Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Abdullah Çakır’da dahil olmuş ve bir basın açıklaması yapmıştı. Yaptığı basın açıklamasında AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz’ün CHP’yi hedef alan sözlerine yanıt veren Çakır İsmail Altınöz’ün siyasi edep ve etikten uzak olduğunu ileri sürmüştü. Abdullah Çakır dün yaptığı basın açıklamasında; İsmail Altınöz’ü ve AK Parti yönetimini hedef a k bazı projelerin yapılmadığını ve Karabük’ün sorunlarının çözülemediğini iddia etmişti. İsmail Altınöz’den Abdullah Çakır’ın basın açıklamasında ifade ettiği “Çevre yolu projesi?  8. (Ağustos) aya gelmemize rağmen halen başlamayan köy yolları asfaltlama çalışmaları vb. birçok sorunun çözümünü bekliyor Karabük, Sayın Altınöz.” sözlerine yanıt geldi. Altınöz sosyal medya hesabından İl Özel İdaresi’nin yaptığı çalışmalardan fotoğraflar paylaşarak; Safranbolu Belediyesi’nin AK Parti döneminde yapılan asfaltı bile yamalayamadığını ifade etti. Öte yandan Altınöz’ün basın açıklamasında Abdullah Çakır’ın ismini yazmadan “CHP İl Başkanı” diye belirtmesi dikkatlerden kaçmadı.

“AK Parti Döneminde Yapılan Asfaltın Yamasını Bile Yapamıyorsunuz”

İsmail Altınöz yaptığı açıklamada Abdullah Çakır’a Safranbolu’yu sordu. Elif Köse başkanlığında yönetilen Safranbolu’da AK Parti döneminde yapılan yolların yamasının yapılamadığını ileri süren Altınöz Abdullah Çakır’ın yapılan çalışmalardan haberdar  olmadığını belirtti.

İsmail Altınöz açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

“Karabük il Özel idaresi Bayramdan önce asfalt çalışmasına başlamıştı. CHP İl başkanı; özel idare bu sene asfalta başlamadı demiş. Her sene olduğu gibi bu senede planlanan 100 km sıcak asfaltı yapacağız inşallah hiçbir sıkıntı yok. Sahada fazla gözükmeyince göremiyorlar. Biz köylerimizin yollarını her sene en az 100 km olacak şekilde sıcak asfalt yapıyoruz. Siz Safranbolu’da ne yapıyorsunuz AK Parti döneminde yapılan asfaltın yamasını bile yapamıyorsunuz.”