Yeniden Refah Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı İsmail Özer 200 Evler Mahallesi Esnafları ile Esentepe Mahallesindeki pazarcı esnafları ziyaret etti. 

Pazarcı esnafını tek tek dolaşarak taleplerini not alan Özer, “Pazarcı esnaflarımız ve pazarlarımız şehrimizin ticari ve kültürel hayatının önemli bir parçasıdır. Kültürümüzün olmazsa olmazlarıdır. Karabük 'ümüzün helal rızık peşinde koşan her bir ferdi bizim için çok kıymetlidir. Pazarcı esnaflarımızın taleplerini dinleyerek notlarımızı aldık. Belediye  başkanlığımız döneminde yapacağımız ilk işlerimizden birisi pazarcı esnaflarımızın taleplerini ivedilikle yerine getirmek olacak inşallah” dedi.

Özer sözlerine, "Refah Parti’miz kurulduğu günden bugüne kadar yerel kalkınmayı hiçbir zaman sadece ekonomik ve teknik bir mesele olarak görmedik. Bizler tüm görüşlerin ele alındığı toplumsal ve kültürel  değerleri içeren sosyal politikaları hayata geçirdik. Güçlü sosyal belediyecilik tecrübemizle toplumumuzun her kesimine hizmet etmeyi görev bileceğiz." şeklinde devam etti.