İYİ Partililerden Ak Partili Milletvekiline hayırlı olsun ziyareti

Seçilen milletvekillerine hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. İlginç bir ziyaret ise İyi Partililerin Ak Partili vekile hayırlı olsun ziyareti oldu.

14 Mayıs tarihinde yapılan Milletvekili genel seçimlerinde Ozan Canyurt İYİ Parti Karabük 2. sıra Milletvekili adayı olmuştu. Ali Keskinkılıç ise Ak Parti’nin 2. Sıra milletvekili adayı idi. Keskinkılıç seçim sonrasında az bir oy farkı ile Karabük milletvekili seçilmişti.

Seçilen milletvekilleri TBMM de yemin ederek kura sonrası kendilerine tahsis edilen odalarına yerleşip çalışmalarına başladı. Geleneksel olarak ta seçilen milletvekillerine hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleşmeye başladı. Partililer seçilen milletvekillerine hayırlı olsun temennileri ile seçilmenin sevincini bir kez daha yaşarlar.

Öte yandan ziyaretlerde bir ilginçlik yaşandı. İYİ Parti 2. Sıradan Karabük milletvekili adayı olan Ozan Canyurt seçilemedi. Ancak Ak Parti’den 2. Sıra adayı olan Ali Keskinkılıç’ı meclisteki makam odasında ziyaret etti. Ziyarette İYİ Parti’nin Karabük İl Başkanı Recep Yılmaz’da yer aldı. Canyurt Partisinin 3. Olağan Kurultayında genel merkez disiplin kurulu yedek listesinde de yer almıştı.

Bilindiği gibi İYİ Parti MHP’den ayrılan milliyetçi kökenli siyasetçiler ağırlıklı olarak kurulmuştu. AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç’ında milliyetçi kökenden geldiği biliniyor.