Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili adaylığı konusunun henüz netleşmediğini söyledi.

Yaklaşan yerel seçim takvimi ile birlikte siyaset te iyiden iyiye ısınmaya başladı. CHP Genel Merkezi tarafından bazı il ve ilçelerde belediye başkan adayları açıklanmıştı. Bugün de sosyal medyada Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin MHP'nin resmen Karabük Belediye Başkan adayı olduğuna ilişkin bilgi paylaşımları dolaşmaya başladı.

Gün boyu devam eden paylaşımaların ardından kendisi ile görüştüğümüz Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'ye çıkan sosyal medya paylaşımlarını sorduk.  Vergili şu saate kadar kesin aday olduğuna ilişkin hiçbir açıklamada bulunmadığını belirtti. 

Başkan Vergili MHP Genel Merkezi'nde bir dizi görüşmeler yaptığını, bu görüşmelerde henüz netleşmeyen ittifak durumunu, özellikle Karabük ve Safranbolu'nun nasıl ititfak tarafından kazanılabileceğini değerlendirdiklerini söyledi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili 15 yıllık Belediye başkanlığı sürecinin sonrasında tekrar adaylığın getirip götürdüklerini MHP Genel Merkez Yetkilileri ile hep birlikte değerlendirilmesi gerekitğini ifade etti.